Minnie Mouse kostume til voksne

Klæd dig ud til den kommende temafest, karneval eller fastelavn i et flot Minnie Mouse kostume til voksne.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minnie Mouse kostume til voksne, se bare med her:

Disney Minnie Mouse kostume

Disneys Minnie Mouse kommer her som et kostume med en prikket kjole, der har sorte og hvide detaljer, hvide handsker og hårbånd med museører og en matchende sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

Minnie Mouse kostume

Skøn, rød kjole med hvide polkaprikker og andre fine detaljer. Med denne fine kjole, kan du blive forvandlet om til Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med pandebånd og bliv klar til temafesten, fastelavn eller karneval. Find kostumet hos Temashop.

Minnie Mouse udklædning til voksne

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Klæd dig ud som hende for en aften i denne søde polkaprikkede kjole. Find kostumet hos Temashop.

Minnie Mouse kostume

Fin polkaprikket Minni Mouse kostumet med søde puf-ærmer og halterneck. Det sorte tyl for neden, er en del af kjolen. Find kostumet hos Temashop.

Minnie Mouse kostume

Et flot Minnie Mouse-kostume, når du vil være mere end bare sød til festen. Måske finder du din Mickey at feste med… Minnie Mouse-kostumet indeholder en kort, rød kjole med hvide prikker og pufærmer med to store knapper fortil. Der indgår også et matchende skærf og en hårbøjle med to ører. Find kostumet hos Partyking.

Minnie Mouse voksenkostume

Med denne søde, røde kjole med hvide polkaprikker, kan du blive forvandlet om til Mickey Mouse’s søde kæreste, Minnie Mouse. Find kostumet hos Temashop.

Indlægget Minnie Mouse kostume til voksne indeholder affiliatelinks