Minnie Mouse kostume til voksne

Klæd dig ud til den kommende temafest, karneval eller fastelavn i et flot Minnie Mouse kostume til voksne.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minnie Mouse kostume til voksne, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 10.20.56 - Minnie Mouse kostume til voksne

Disney Minnie Mouse kostume

Disneys Minnie Mouse kommer her som et kostume med en prikket kjole, der har sorte og hvide detaljer, hvide handsker og hårbånd med museører og en matchende sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.00.23 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Skøn, rød kjole med hvide polkaprikker og andre fine detaljer. Med denne fine kjole, kan du blive forvandlet om til Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med pandebånd og bliv klar til temafesten, fastelavn eller karneval. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.02.12 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse udklædning til voksne

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Klæd dig ud som hende for en aften i denne søde polkaprikkede kjole. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.04.18 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Fin polkaprikket Minni Mouse kostumet med søde puf-ærmer og halterneck. Det sorte tyl for neden, er en del af kjolen. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 10.23.54 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Et flot Minnie Mouse-kostume, når du vil være mere end bare sød til festen. Måske finder du din Mickey at feste med… Minnie Mouse-kostumet indeholder en kort, rød kjole med hvide prikker og pufærmer med to store knapper fortil. Der indgår også et matchende skærf og en hårbøjle med to ører. Find kostumet hos Partyking.

Minnie Mouse kostume til voksne - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse voksenkostume

Dette kostume som Minnie Mouse™ er med officiel tilladelse fra Disney™. Det består af en kjole og et diadem (sko medfølger ikke). Kjolen er sort på brystet. På forsiden er den lavet af et velour-lignende stof. Ærmerne er korte og puffede og er røde med hvide prikker. De er lavet af satinstof. Et hvidt satinbånd med en sløjfe findes i taljen. To hvide bånd findes på siderne og bindes i ryggen for at stramme kjolen til i livet. Det nederste af kjolen er i rødt satinstof med hvide prikker. Der indgår også to underkjoler. Den ene er i tyndt rødt stof, og den anden er i lidt tykkere rødt stof. Underkjolen har sorte flæser forneden. Diademet er sort og har sorte, runde, skinnende ører. Det har endda en rød sløjfe med hvide prikker. Dette kostume som Minnie er perfekt til at gå til udklædningsfest som Mickey Mouses selskab! Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ Minnie Mouse Kuffert

Indlægget Minnie Mouse kostume til voksne indeholder affiliatelinks