Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Minnie Mouse tema eller til leg i hjemmet.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne.

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minnie Mouse kostume til børn, se bare med her:

 

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 22.42.32 - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse udklædning

Sødt Minnie Mouse kostume i rødt med hvide polkaprikker, på brystet er Minnie Mouse trykt. Oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, leg i hjemmet eller temafesten. Find det hos TheFairytaleCompany.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 16.02.05 - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse børnekostume

Minnie Mouse er en velkendt Disney-karakter, som er yderst vellidt af både børn og voksne. Hvis dit barn er inviteret til udklædningsfest, kan det være et fint valg til anledningen. Dit barn vil sandsynligvis ikke nøjes med at gå med kostumet én enkelt gang, det bliver nok nærmere en fast favorit i garderoben! Kostumet inkluderer en lyserød kjole med et hvidt taljebånd og et Minnie-diadem. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 16.04.47 - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse kostume til børn

Med denne røde kjole med polkaprikker og sorte detajler, får du den sødste udklædning som Minnie Mouse. Pep kostumet op med en sød rød sløjfe og tegn en musenæse og knorhår. Find kostumet hos temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 16.06.49 - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse fastelavnskostume

Klæd din lille datter ud i et frøken mus kostume, med den søde polkaprikkede kjole og pandebånd med museører og fin sløjfe. Så elsker hun Minnie Mouse, så kan hun kun blive glad for dette kostume. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 16.08.47 - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse børnekostume

Har du et barn, som bare elsker Minnie Mouse og er inviteret til en udklædningsfest nu til vinter? Intet problem! Med dette kostume kommer hun til at føle sig som den fineste til festen i sin røde kjole. Desuden er der tale om en lidt varmere model, som passer perfekt, når det er koldt udenfor. Børnekostumet består af en langærmet kjole med hvid kunstig pels forneden samt et Minnie-diadem. Find kostumet hos Partyking. 

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 16.11.12 - Minnie Mouse kostume til børnMinnie Mouse udklædning

Elsker din datter Minnie Mouse? Så klæd hende ud i denne fine kjole i rød med polkaprikker, hun vil helt sikkert elske den. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse kostume til børn indeholder affiliatelinks