Minnie Mouse juniorseng

Sengetid bliver meget sjovere, når sengen er med yndlingsfiguren. En Minnie Mouse juniorseng er en oplagt seng til din lille Minnie Mouse fan.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.k464dmnod06tezwgg9b - Minnie Mouse juniorseng

k464h6ggsvp0mbwgsof - Minnie Mouse juniorsengJuniorseng hvornår?

Hvornår barnet skal have en juniorseng, afhænger først og fremmest af barnet. Som regel opstår behovet for en juniorseng, når barnet er mellem 2 og 3 år.

At barnet begynder at klatre over kanten på sin babyseng, er det første tegn på at skiftet til juniorseng bør finde sted i nær fremtid. Barnets forsøg på at slippe fri af sengen efter puttetid – eller om morgenen – kan nemlig være til tider nervepirrende. Det betyder også, at en del børn falder ned og kommer til skade undervejs.

Mange skifter derfor til en juniorseng på dette tidspunkt, fordi det giver barnet mulighed for at forlade sengen på en mere sikker måde.

Andre udskifter babysengen med en juniorseng af praktiske årsager. Måske på grund af flytning eller fordi en lille ny baby skal arve tremmesengen. Men uanset hvorfor du overvejer at købe en juniorseng, er det vigtigt du vælger den, der passer til dit barnets behov. Både nu og nogle år ude i fremtiden. En juniorseng kan nemlig bruges helt frem til skolealderen.

Til den lille fan af Minnie Mouse, kan du finde en Minnie Mouse juniorseng, som med garanti vil gøre alle de andre børn misundelige og som vil gøre det meget sjovere for dit barn at gå i seng:

Minnie mouse juniorseng - Minnie Mouse juniorseng

Minnie Mouse juniorseng

Skal din datter/ eller et barn du holder af have noget specielt til pigeværelset. Så er dette helt sikkert et godt bud. Da det ikke lige er hver dag man møder børn der har så flotte senge 🙂 Og der medfølger madras. Vægt: ca. 31.80 Kg. Produktmål: 116 x 76 x 142 cm. Alder: 2+. Find den hos Hop og Leg.

Minnie mouse seng - Minnie Mouse juniorseng

Minnie Mouse seng

Skal du gøre pigebarnet glad. Så køb denne flotte Minnie Mouse seng som leveres hurtigt og som er i god kvalitet. Produktmål: 59x77x140 cm. Vægt: 24.88 kg. Madras medfølger. Find den hos Hop og Leg.

Minnie mouse børneseng - Minnie Mouse juniorseng

Minnie Mouse børneseng

Her har du en flot pigefarvet juniorseng til pigeværelset. Med et stort og flot Minnie Mouse motiv på endegavlen. Og sengen er i solid MDF plade. Find den hos Hop og Leg.

Pigeseng med Minnie Mouse - Minnie Mouse juniorseng

Minnie Mouse pigeseng

Utrolig flot pigeseng med masser af detaljer. Ja der er ingen tvivl om at mange piger ville blive rigtig glade for sådan en flot seng. Sengens Mål. 145 x 77 x 59 cm. OBS. leveres inkl. madras. Madras Mål. 140 x 70 cm. Find den hos Hop og Leg.

Minnie Mouse seng med skuffer - Minnie Mouse juniorseng

Minnie Mouse seng med skuffer

Minnie Mouse juniorseng med sløjfe og skuffer. Som passer perfekt til pigeværelset. Og hvor man nemt kan putte legetøj i skufferne for at holde orden på børneværelset! Produktmål: 63x77x142 cm. Vægt: 26.83 kg. Madras medfølger. Find den hos Hop og Leg.

SE OGSÅ: Minnie Mouse sengetøj

SE OGSÅ: Disney toilettasker til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse juniorseng indeholder affiliatelinks