Mickey Mouse sengetøj

Kan du eller en du kender heller ikke få nok af den folkekære figur Mickey Mouse? Tag yndlingsfiguren med i seng med Mickey Mouse sengetøj.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Her ses lidt forskellige flotte bud på sengetøj Mickey Mouse, der både kan bruges af børn og voksne:

Mickey og Minnie Mouse sengetøj

Enkelt sengetøj med både Mickey Mouse og Minnie Mouse. Sengetøjet passer til en dobbeltdyne 200 x 200 cm. På den ene side af sengetøjet er der billede af de to kære figurer, på den anden side er der hjerter. Find sengetøjet hos Coolshop.

Mickey Mouse sengetøj

Kan du heller ikke få nok Mickey Mouse ind i hjemmet, så er sengetøj med Mickey Mouse selvfølgelig et must. Enkelt sengesæt med omridset af Mickey Mouse. Mål 140 x 200 cm. Find sengetøjet hos Coolshop.

Mickey sengetøj

Gå glad i senge med dette farverige Mickey Mouse sengetøj. Sengetøjet måler 140 x 200 cm. Find det hos Coolshop.

 

Mickey mouse junior sengetøj

Hvis du elsker Mickey mouse, så vil du elske dette sengesæt. Mål: 100 x 135. Find det hos Eurotoys.

Mickey Mouse sengesæt

Sengetøj med sjove motiver af Mickey Mouse og Fedtmule. Sengetøjet måler 140 x 200 cm. Find sengetøjet hos TheFairyCompany.

Vidste du…?

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

 

Indlægget Mickey Mouse sengetøj indeholder affiliatelins