Mickey Mouse kuffert

Tag din yndlingsfigur med på den kommende ferie, i form af en flot Mickey Mouse kuffert. Vi har fundet Mickey Mouse kufferter, der kan bruge af både børn og voksne.

De fleste kufferter der er på rullebåndene er sorte, så vælger du en med Mickey Mouse, vil du have en kuffert der er nem at genkende og som er et glædeligt gensyn hver gang.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

American Tourister Mickey Mouse kabine kuffert

Mickey Mouse kabinekuffert der passer til de fleste flyselskaber. Kufferten har fire hjul for optimal transport og en lås. Indvendig er der krydsbånd som holder baggagen på plads under rejsen og et skillerum med lynlås Mål / 55x20x40 Liter / 36 Vægt / 2.6. Find kufferten hos Miinto.

Mickey Mouse kabinekuffert

Mickey Mouse kabinekuffert der passer til de fleste flyselskaber. Kufferten har fire hjul for optimal transport og indvendigt findes et krydsbånd som holder baggagen på plads under rejsen. Herudover findes et skillerum med lynlås. Mål / 55x20x40 Liter / 36 Vægt / 2.6. Find kufferten hos Miinto.

Indlægget Mickey Mouse kuffert indeholder affiliatelinks