Mickey Mouse kageprint

Har du også et barn der er helt vild med Mickey Mouse, så skal han/hun selvfølgelig have en flot Mickey Mouse kage til den kommende fødselsdag.

Lav nemt en flot Mickey Mouse kage med Mickey Mouse kageprint.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

Mickey Mouse kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt:

mickey og pluto kageprint - Mickey Mouse kageprint

Mickey og Pluto kageprint

k1wkb770h08i07xxlfg - Mickey Mouse kageprint2 bedste venner fra Disney, lige til at putte på toppen af en kage. Så bliver det ikke meget nemmere at gøre en fødselar glad. 100% spiseligt foto til din kage, lavet af spiseligt papir med sukkerprint. Find det hos Kforkage.

 

mickey mouse kageprint - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse kageprint

Sukkerprint med Mickey Mouse fra Disney, som vil være et hit til enhver børnefødselsdag. Med Mickey Mouse spiseligt sukkerprint, der er en slags fondant plade, er det superenkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage sukkerprint ud af pakken og fjerne plastikken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage! Find kageprintet hos Bagetid.dk.

mickey mouse spiseligt billede - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse spiseligt billede

Rundt spiseligt billede med Mickey Mouse motiv. Diameter: 20 cm. Alt hvad du skal gøre, er at tage sukkerprint ud af pakken og fjerne plastikken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage! Find det spiselige billede hos Bagetid.dk

mickey mouse sukkerprint - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse sukkerprint

k1wkg3wou1wz37a5f7e - Mickey Mouse kageprintDe fleste elsker Disney’s Mickey Mouse, så en kage med den venlige mus på toppen vil helt sikkert få en masse af gæsterne til at trække på smilebåndet – og ikke mindst fødselaren, som måske oveni købet får æren af at vælge det første stykke af Mickey-kagen. Find det hos Kforkage.

minnie og mickey mouse kageprint - Mickey Mouse kageprint

Minnie og Mickey Mouse kageprint

Skønt motiv med Minnie og Mickey Mouse. Perfekt til børnefødselsdagen. Lavet af velsmagende sukkerpapir og passer perfekt til en almindelig lagkage. Motivet kan bruges på fondant, marcipan, glasur, flødeskum og smørcreme. På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. Find kageprintet hos Helbergs kager.

disney kageprint - Mickey Mouse kageprint

Disney kageprint

k1wkkq0uxda6b58j9k - Mickey Mouse kageprintDe fleste elsker Disney’s Mickey Mouse, så en kage med den venlige mus og alle hans venner på toppen vil helt sikkert få en masse af gæsterne til at trække på smilebåndet – og ikke mindst fødselaren, som måske oveni købet får æren af at vælge det første stykke af temakagen. Find det hos Kforkage.

mickey mouse kageprint 1 - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse kageprint

Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken, placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage! Find det hos Bagetid.mickey mouse sukkerprint muffins - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse muffin sukkerprint

Lav de flotteste Mickey Mouse muffins. Mickey Mouse elsker eventyr og prøver nye ting, selvom hans bedste hensigter ofte går galt. Han er optimistisk og en ven til alle. Find Mickey Mouse sukkerprint til muffins hos The Fairytale Company.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Mickey Mouse kageprint indeholder affiliatelinks