Mickey Mouse kagefigur

Har du et barn der er helt vild med Mickey Mouse, så skal hun/han selvfølgelig have en Mickey Mouse kage til den kommende børnefødselsdag.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

Lav nemt en Mickey Mouse kage med en Mickey kagefigur. Der findes mange forskellige udgaver af Mickey Mouse kagefigurer:

Mickey mouse kagefigur - Mickey Mouse kagefigur

Mickey Mouse kagefigur

Er der en børnefest i sigte? Hvis dette er tilfældet, må der bages en kage. Denne kage bør pyntes på en sjov måde. Dette kan passende ske med denne lækre kagefigur, som er designet som Mickey Mouse. Med denne figur på toppen af kagen vil alle børnene blive ekstra glade, når kagen bæres ind. Find kagefiguren hos Partyking.

mickey mouse topfigur - Mickey Mouse kagefigur

Mickey Mouse topfigur

jsxffvorx0982iofi1 - Mickey Mouse kagefigurMickey Mouse topfigur til kage.Lavet af fødevaregodkendt plast og levers med platform, som gør, at Mickey står stabilt fast på kagen. Disney topfigurer er en simpel måde at pynte en kage på, hvor der alligevel er wauw-effekt. Små og store Disney fans vil have svært ved at stå for Mickey Mouse kagepynt. Find kagefiguren hos Kforkage.

mickey mouse kagepynt - Mickey Mouse kagefigur

Mickey Mouse kagepynt

jsxfjmgt4k3m71cp2ui - Mickey Mouse kagefigurLav den sødeste Mickey Mouse fødselsdagskage. Mickey Mouse kagepynt sæt med topfigurer og kagelys. Pakken indeholder: Mickey Mouse topfigur, 2 flyvemaskiner til kagelys, 10 kagelys (hvide med grønne og blå striber) og 10 kagelys spyd (grønne og blå). Find Mickey Mouse kagepynt hos Kforkage.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Mickey Mouse kagefigur indeholder affiliatelinks