Mickey Mouse juniorseng – Tag Mickey med i drømmeland

Sengetid bliver meget sjovere, når sengen er med yndlingsfiguren. En Mickey Mouse juniorseng er en oplagt seng til din lille Mickey Mouse fan.

Mickey Mouse er en elsket figur og derfor er er en Mickey Mouse juniorseng også oplagt når den første rigtige seng skal vælges til barnet.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

 

k464h6ggsvp0mbwgsof - Mickey Mouse juniorseng - Tag Mickey med i drømmelandJuniorseng hvornår?

Hvornår barnet skal have en juniorseng, afhænger først og fremmest af barnet. Som regel opstår behovet for en juniorseng, når barnet er mellem 2 og 3 år.

At barnet begynder at klatre over kanten på sin babyseng, er det første tegn på at skiftet til juniorseng bør finde sted i nær fremtid. Barnets forsøg på at slippe fri af sengen efter puttetid – eller om morgenen – kan nemlig være til tider nervepirrende. Det betyder også, at en del børn falder ned og kommer til skade undervejs.

Mange skifter derfor til en juniorseng på dette tidspunkt, fordi det giver barnet mulighed for at forlade sengen på en mere sikker måde.

Andre udskifter babysengen med en juniorseng af praktiske årsager. Måske på grund af flytning eller fordi en lille ny baby skal arve tremmesengen. Men uanset hvorfor du overvejer at købe en juniorseng, er det vigtigt du vælger den, der passer til dit barnets behov. Både nu og nogle år ude i fremtiden. En juniorseng kan nemlig bruges helt frem til skolealderen.

Til den lille fan af Mickey Mouse, kan du finde en Mickey Mouse juniorseng, som med garanti vil gøre alle de andre børn misundelige og som vil gøre det meget sjovere for dit barn at gå i seng:

Mickey mouse juniorseng - Mickey Mouse juniorseng - Tag Mickey med i drømmeland

Mickey Mouse Juniorseng

Flot børneseng med Mickey Mouse. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. Find den hos Hop og Leg.

Mickey mouse børneseng - Mickey Mouse juniorseng - Tag Mickey med i drømmeland

Mickey Mouse børneseng

Flot seng til børneværelset med den kendte Disney figur, Mickey Mouse fra fjernsynet. Og sengen leveres med madras. Aldersgruppe. 2+. Produktmål. 58 x 75 x 147 cm. Find den hos Hop og Leg.

børneseng med Mickey Mouse - Mickey Mouse juniorseng - Tag Mickey med i drømmeland

Børneseng med Mickey Mouse

Seng til børneværelset i fantastiske farver og flot Disney Mickey Mouse motiv. Og Mickey Mouse er jo en figur selv forældrene kender og kan snakke med om. Så en super gave eller overraskelse til barnet med sådan en fin seng. Aldersgruppe. 2+. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Madras Mål. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. Og der medfølger koldskumsmadras med gråt betræk. Find den hos Hop og Leg.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kageprint

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Mickey Mouse kuffert

Indlægget Mickey Mouse Juniorseng – Tag Mickey med i drømmeland indeholder affiliatelinks