Mickey Mouse halloween fødselsdag

Har du et barn der heller ikke kan finde ud af om temaet for årets fødselsdag skal være Disney eller Halloween? Hvad så med at hold en sej Mickey Mouse halloween fødselsdag?

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre.

Mickey Mouse er nok Disney-universets mest positive og glade karakter. Men af og til forvandles selv han til en blodtørstig vampyr som hjemsøger dig om natten og opfører sig uhyggeligt.
Inviter dine bedste venner hjem til en rigtig halloweenfest med Disneytema, og dekorér med de mange fine festartikler fra Mickey Mouse Halloween.

Mickey Mouse halloween dug

Brug den praktiske dug med print til at dække bordet af med og sørg for at dække op med det flotteste tema, men uden at spekulere på oprydning og vask af dugen efter brug. Find dugen hos The Fairytalecompany.

Mickey Mouse halloween paptallerkner

Pølsehornene og pizzasneglene er bagt, grøntsagsstængerne anrettet og saftevandet hældt på kander. Nu er der blot tilbage at servere alle herlighederne på de fine Mickey Mouse halloween tallerkner og nyde, at festen er godt i gang. Find paptallerknerne hos The Fairytale Company.

Mickey Mouse halloween plastikkrus

Papkrusene er dekoreret med de Mickey Mouse og Minnie Mouse, som er perfekte til den kommende Mickey Mouse halloween fødselsdagsfest, uanset hvad der serveres af drikkevarer. Find krusene hos The Fairytale Company.

Mickey Mouse halloween fødselsdag

Til enhver fødselsdagsfest er servietter uundværlige og hvorfor ikke vælge servietter der matcher resten af temaet? Find servietterne hos The Fairytale Company.

Mickey Mouse halloween deko-spiraler

Pynt op rundt i hjemme med Mickey Mouse deko-spiraler, der matcher resten af temaet. Find dem hos The Fairytale Company.

Indlægget Mickey Mouse halloween fødselsdag indeholder affiliatelinks