Merida kostume til børn

Har du et barn der er vild med Merida fra Modig, så er et Merida kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Lad din pige føle sig som prinsesse for en dag med et Merida kostume til børn.

Merida er en dygtig bueskytte med et heftigt temperament, og datter af Kong Fergus og Dronning Elinor. Hun er fast besluttet på selv at styre sin egen vej i livet, så Merida trodser en ældgammel skik, der er hellig for landets huserende lords. Hendes handlinger fører kaos og ødelæggelser i kongedømmet med sig, og da hun opsøger den gådefulde kloge kone for at få hjælp, får hun et skæbnesvangert ønske opfyldt. Den fare, der følger hende, tvinger Merida til at se meningen med ægte mod i øjnene, så hun kan vende en forfærdelig trolddom – inden det er for sent.

Merida, Merida, Merida. Denne rødhårede og modige lille prinsesse kan måske nok være svær at kontrollere, men hun har givet alle kreative drengepiger en all-in-one Disneyprinsesse at se op til. Hun redder sin mor fra fortryllelsen (som hun selv forårsagede…) ved hjælp af sit mod, sin bue og en stor portion opfindsomhed. Ligesom hun redder sig selv fra beundrere…

Modig er et eventyr med uforglemmelige figurer og fantastisk animation-

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Merida kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Merida tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 15.59.26 - Merida kostume til børn

Merida børnekostume

Nu kan din pige blive den modige prinsesse Merida med dette superflotte kostume! Merida Modig Børn Kostume inkluderer en skinnende blå kjole med fine gulddetaljer og matchende sløjfe foran med motiv af Merida Modig på maven. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 18.59.58 - Merida kostume til børn

Merida børnekostume

Lad dit barn træde ind i rollen som den fiktive karakter Modige Merida fra filmen “Modig” med denne utroligt smukke kjole! Kostumet omfatter en kjole i blå med detaljer i guld på hals, talje og ærmer og et tryk med Modige Merida på brystet. Sko er ikke inkluderet. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.02.07 - Merida kostume til børn

Merida udklædning

Prinsessekostumet ligner det, som Merida bærer i filmen “Modig”. Kjolen er blågrøn med fine gulddetaljer fra filmen og indeholder desuden en lille halskæde med Meridas ansigt. Selv en tiara er inkluderet i sættet. Find kostumet hos Partyking.

merida børnekostume - Merida kostume til børn

Merida børnekostume

Tag denne fantastiske kjole på med en masse fine guldfarvede detaljer og træd ind i Meridas verden fra filmen Modig. Prinsessen Merida er ingen almindelig prinsesse. Hun er en stædig og sej prinsesse, som elsker bueskytteri, hesten Angus og eventyr. Prinsessen Merida Børnekostume er et kostume til børn og kommer i tre forskellige størrelser. Det er fremstillet i polyester med satinfinish. Kostumekjolen er blå med fine glitterdetaljer. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

SE OGSÅ: Sofia den første kostume til børn

Indlægget Merida kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Merida kostume til børn

Comments are closed.