Mcqueen juniorseng – Cars seng de mindste

Sengetid bliver meget sjovere, når sengen er med yndlingsfiguren. En Mcqueen juniorseng er en oplagt seng til din lille Cars fan.

Om den seneste Cars film

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

k464h6ggsvp0mbwgsof - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindsteJuniorseng hvornår?

Hvornår barnet skal have en juniorseng, afhænger først og fremmest af barnet. Som regel opstår behovet for en juniorseng, når barnet er mellem 2 og 3 år.

At barnet begynder at klatre over kanten på sin babyseng, er det første tegn på at skiftet til juniorseng bør finde sted i nær fremtid. Barnets forsøg på at slippe fri af sengen efter puttetid – eller om morgenen – kan nemlig være til tider nervepirrende. Det betyder også, at en del børn falder ned og kommer til skade undervejs.

Mange skifter derfor til en juniorseng på dette tidspunkt, fordi det giver barnet mulighed for at forlade sengen på en mere sikker måde.

Andre udskifter babysengen med en juniorseng af praktiske årsager. Måske på grund af flytning eller fordi en lille ny baby skal arve tremmesengen. Men uanset hvorfor du overvejer at købe en juniorseng, er det vigtigt du vælger den, der passer til dit barnets behov. Både nu og nogle år ude i fremtiden. En juniorseng kan nemlig bruges helt frem til skolealderen.

Til den lille fan af Disney Cars, kan du finde en Mcqueen juniorseng, som med garanti vil gøre alle de andre børn misundelige og som vil gøre det meget sjovere for dit barn at gå i seng:

Cars børneseng med skuffer - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Cars børneseng med skuffer

k46nomp9dac4sly2c9t - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindsteEn meget flot drengeseng til børneværelset. Der dog leveres uden madras. Men ellers har sengen skuffer, så legetøjet kan komme væk fra gulvet, når der skal ryddes op. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. Og sengen har smarte skuffer til legesager og sengetøj. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Find den hos Hop og Leg.

Cars juniorseng - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Cars juniorseng

Denne seng er en rigtig drengeseng med motiv at den kendte Cars figur som man husker fra film og tv. Ja, de fleste drengebørn kender figuren McQueen fra Disney Cars. OBS. madras medfølger ikke. Passer til madras mål 140 x 70 cm. Find den hos Hop og Leg.

Mcqueen juniorseng med opbevaringskasse - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Mcqueen juniorseng

k46nuxsa5w3e6gisqfc - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindsteEr der god plads på drengeværelset. Og er knægten vild med Cars. Så er denne flotte Lynet Mcqueen juniorseng da slet ikke til at stå for. Og lige inden sengetid kan man samle diverse legetøj sammen. Og gemme dette i en smart stof opbevaringskasse i fronten på sengen. Sengen er lavet i solid MDF plade. Madras Mål. Madras størrelse: 140 x 70 cm. Find den hos Hop og Leg.

mcqueen børneseng - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Mcqueen børneseng

Super flot Cars seng. OBS på at sengen leveres uden madras. Men at denne kan købes, som tilbehør længere nede på siden. Men ingen tvivl om, at drengen der er vild med cars, får sig noget af en overraskelse med denne seje McQueen børneseng. Find den hos Hop og Leg.

lynet mcqueen seng til børn - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Lynet Mcqueen børneseng

k46o222rkmnunyf4w9s - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindsteHar Ipladsen, så er denne super flotte og seje Lynet McQueen børneseng, til drengen en gave han stolt kan vise frem til venner og familie. Og den leveres med madras. Og øjnene kan lyse op, hvis man trykker på en knap. Og slukker automatisk efter 10 minutter, eller hvis man trykker på knappen igen. Og så har den en opbevaringskasse i fronten til legetøj eller sengetøjet. Der medfølger skummadras med mål 140 x 70 cm. Produktmål. 54 x 76 x 169 cm. Find den hos Hop og Leg.

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

SE OGSÅ: Cars høretelefoner til børn

SE OGSÅ: Cars kageprint

Indlægget Mcqueen juniorseng – Cars seng til de mindste indeholder affiliatelink