Klokkeblomst kostume til børn

Kan man andet end elske Klokkeblomst? Et klokkeblomst kostume til børn er det perfekte kostume til den kommende temafest eller Klokkeblomst fødselsdag.

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Til trods for at Klokkeblomst efterhånden har en del år på bagen, er Klokkeblomst stadig en populær figur. Klokkeblomst kostume er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst/Peter Pan tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Klokkeblomst kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.01.27 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Nu kan dit barn træde ind i eventyrets magiske verden iklædt dette bedårende Klokkeblomst med Pynt-kostume. Gad vide, hvilke eventyr der venter, når dit barn flyver rundt over trætoppene på vej mod Ønskeøen! Kostumet omfatter en fin grøn kjole med pynt og tyl, der er syet med en fin lag på lag-effekt forneden. På maven findes der lilla, smukke søm, ligesom dragten har en matchende kant foroven samt et yndigt motiv af en fe. Der medfølger også et par matchende grønne vinger. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.03.33 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Klæd dig ud som Klokkeblomst til fastelavn (eller halloween) og flyv rundt med dine søde, lyserøde vinger! Klokkeblomst er virkelig imponerende modig i forhold til at være så lille. Hendes mod gør, at hun kan beskytte Peter Pan fra skurke, som vil ham det ondt. Kostumet inkluderer en kjole og et par vinger. Kjolen er lavet af et grønt, skinnende materiale. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.06.48 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst fe kostume

Vil du være Klokkeblomst for en dag? Ifør dig denne skønne, grønne fe kjole, sammen med de medfølgende vinger og flyv omkring, som Klokkeblomst, som vi kender fra Peter Pan. Denne limegrønne kjole har søde glimmer detaljer og selvfølgelig dertil passende glimmervinger. Husk at peppe kostumet op med en tryllestav, strømpebukser, blond paryk eller guldspray til håret. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.08.32 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Klæd dig ud som den smukke fe Klokkeblomst i denne flotte grønne kjole og kast med dit magiske tryllestøv. Find kostumet hos Temashop.

 

Indlægget Klokkeblomst kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 thoughts on “Klokkeblomst kostume til børn

Comments are closed.