Jasmin kostume til voksne

Er du vild med Jasmin fra Aladdin filmene? Så er et Jasmin kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

“Sultanens smukke datter, prinsesse Jasmin, har alt man kan ønske sig. Undtagen frihed. En nat flygter hun fra paladset og møder den fattige, men venlige dreng Aladdin. Inden de ved af det, er de blevet forelsket i hinanden og på vej ud på deres livs eventyr.

De bliver jaget af sultanens ondskabsfulde rådgiver Jafar, falder over en magisk lampe, slipper den skøre ånd Genie ud, og finder et flyvende tæppe, der tager dem med på en hæsblæsende rejse hen over byen… Og det er kun begyndelsen!”

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne.

Jasmin kostume

Hvem har ikke drømt om at være og se ud som Jasmin fra Aladdin? Med denne smukke dragt bliver dine drømme opfyldt; her får du alt det tøj, du har brug for, til et virkelig overbevisende look. Nu kan du ligesom Jasmin flygte fra paladset og begive dig ud på eventyr i den virkelige verden – og tage til udklædningsfest. Arabisk Prinsesse Kostume Deluxe er rigtigt smukt. Dragten har et par blå og luftige bukser med gulddetaljer rundt om taljen, en lige så blå top med gulddetaljer og en hoveddekoration. Find kostumet hos Partyking.

Jasmin voksenkostume

Her er en dragt der er den arabiske prinsesse Jasmin værdig, hende som beslutter sig for at droppe alle gamle regler og etikker og i stedet leder efter den ægte kærlighed. I ved, sådan som det altid er i tegnefilm. Nu kan du være hende eller en anden valgfri arabisk prinsesse for en dag eller syv. Find kostumet hos Partyking.

Jasmin kostume

Er det blevet tid til en arabisk nat, skal du jo selvfølgelig matche tøjet med den orientalske aften. Det gør du naturligvis bedst, når du er iklædt dette super fine Jasmin-kostume! Måske møder du endda Aladdin, hvem ved? Kostumet består af en turkis og lilla overdel med fine blondedetaljer og et par matchende bukser. Find kostumet hos Partyking.

Jasmin kostume til voksne

Ønsker du at se ud som en orientalsk prinsesse, for eksempel Jasmin fra Aladdin, har du nu chancen. Denne dragt er både smuk og minder om det outfit, som Jasmin bærer i filmene. Kombiner den med en Jasmin paryk og ingen vil tage dig for at være nogen anden end netop Jasmin. Find kostumet hos Partyking.

Indlægget Jasmin kostume til voksne indeholder affililiatelinks