Jack Sparrow kostume til voksne

Klæd dig som en vaskeægte pirat med et imponerende Jack Sparrow kostume til voksne.

Klædt ud i et Jack Sparrow kostume til voksne er du klar til årets karneval, fastelavn eller fest med sørøvertema.

Mange kender filmene Pirates of the Caribbean, men det er de færreste der nok forbinder serien med Walt Disney.

Men ikke desto mindre er det Walt Disney der står filmatiseringen af filmserien Pirates of the Caribbean. En af de meste kendte karakterer i filmserien er piratkaptajnen Jack Sparrow, som har været spillet af Johnny Depp i flere år. Jack Sparrow karakteren er romdrikkende og rapkæftet og så kom han gang på gang uheldigt afsted.

Jack optræder i filmene i Pirates of the Caribbean er kendt for sin usædvanlige personlighed. Han virker tit fuld og har et meget åbent kropssprog. Når han flygter fra nogen, siger han altid “This day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow” ironisk nok er det kun lykkedes ham én gang at færdiggøre sin berømte sætning, de andre gange er han enten faldet ned fra en klippe eller blevet ramt af en bølge.

Selvom Jack ofte er en kujon, er han alligevel villig til at hjælpe sine venner – især Will Turner og Elizabeth Swann. Han er kløgtig og har altid en plan i ærmet. Nogle fans mener, at han opfører sig som han gør for at få sine fjender til at undervurdere ham.

Pirates of the Caribbean er en serie af fem fantasy-film, der er produceret af Jerry Bruckheimer. Filmene er kendte af de fleste og har været en kæmpe success lige fra begyndelsen.

Jack sparrow kostume til voksne - Jack Sparrow kostume til voksne

Jack Sparrow voksenkostume

“Splitte mine bramsejl, det er selveste Jack Sparrow” – Klæd dig ud som den ikoniske karakter med dette vellignende kostume. Kostumet består af jakke m. T-shirt, mukser m. støvlecovers & pirathat. Find det hos Temashop.

Jack sparrow kostume - Jack Sparrow kostume til voksne

Jack Sparrow kostume

Piratkostume med rigtig mange fine detaljer, så du kan blive en farlig sørøver. Det eneste du mangler er en klap for øjet, et piratvåben og selvfølgelig et skattekort, så du kan tage på skattejagt. Kostumet består af bluse m. vest, bukser, bælte, skråbælte, bandana og skocovers. Find det hos Temashop.

captain jack sparrow kostume - Jack Sparrow kostume til voksne

Jack Sparrow udklædning

Dette Jack Sparrow kostume er det perfekte kostume, når du er inviteret til sørøverfest, karneval eller måske årets fastelavnsfest. Husk dog at skære ned på mængden af rom, hvis der er børn tilstede. Kostumet består af tunika, bukser og hovedbeklædning. Find det hos Temashop.

jack sparrow sørøver ksotume - Jack Sparrow kostume til voksne

Jack Sparrow voksenkostume

Klæd dig ud som en sej sørøver i dette flotte kostume. Husk alt tilbehøret som hører med til en rigtig pirat; øjenklap, pistol, papegøje, piratflag og mange andre sjove accessories. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney kostumer til voksne

 

 

Indlægget Jack Sparrow kostume til voksne indeholder affiliatelinks