Havfrue tæppe til børn og voksne

Dette havfrue tæppe til børn og voksne er den perfekte gave til vedkommende der ikke kan få nok af Den lille havfrue.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af sammen navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange.

Havfruen Ariel lærte os, at en hale er upraktisk, når man vil danse, men derimod sagde hun ikke noget om, hvor praktisk halen er, når du vil hvile og hygge dig i sofaen. Dette havfrue-tæppe, der er formet som et rør, holder dig varm både om benene og fødderne – perfekt til sofahygge!

Da fiskeskæl lugter lidt mærkeligt, er tæppet fremstillet i blød uld og i stedet strikket i et flot fiskeskælsmønster. Halen er formet som et rør, hvor den øverste halvdel er åben, så du nemt kan få den på, mens den nederste del omhyller dine ben og fødder og holder dig varm. Selve halefinnen er en dekorativ afslutning, som får dig til at ligne en vaskeægte havfrue!

Havfrue tæppe både til børn og voksne. Hyggeligt tæppe formet som et rør i form af en havfruehale! Den øverste halvdel af tæppet er åben, resten er formet som et rør, der afsluttes med halefinnen. Find havfruetæppet hos Coolstuff.