Frost kufferter

Kender du en lille pige der er helt vild med Frost og som bare ikke kan få nok af Elsa og Anna? Så er en Frost kuffert da lige sagen og giver muligheden for at yndlingsfigurerne kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejse længere væk.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

Står I og skal på en rejse snart og mangler barnet sin egen kuffert? Så har vi fundet et fint udvalg af Frost kufferter jeres lille Frost prinsesse kan tage med på ferien. De viste størrelser overholder alle sammen håndbagage mål, så din lille Frost prinsesse, trygt kan have sin kuffert ved sig hele tiden.

Frost rygsæk med hjul. Trolley delen kan tages af og rygsækken kan benyttes alene, som børnehavetaske eller lign. Fin trolley med skønne motiver med Anna og Elsa. Find den her hos The Fairytale Company.

Frost kuffert. Sød børne kuffert med håndtag. Et rum med lynlås og forlomme. Samt skulderrem så tasken kan bæres på ryggen hvis det bliver nødvendigt. Find den her hos Eurotoys.

Indlægget Frost kufferter indeholder affiliatelinks