Frost kostume til børn

Der er vist ingen tvivl om at de to Frostpiger er et meget stort hit hos mange små Frost prinssesser og derfor er det da også den passende udklædning til fastelavn. Frost kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Frost kostume til børn:

Frost Anna kostume til børn

Dejlige Anna, som er det stik modsatte af hendes søster Elsa. Elsa, der inderst inde virkelig ønsker at være tæt på sin familie, holder afstand for ikke at skade nogen, og hun overbeviser sig selv om, at hun kan lide det. Men Anna, hun løber hele tiden ind i nye farer og oplevelser. Ja, en modigere og fræk person er svært at finde! En rigtig god karakter at have som forbillede for børnene, der vil til kostumefest.

Er dit barn særligt begejstret for Anna? Anna udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Anna kostume til børn:

Anna børnekostume

Tryl dig om til den modige Anna fra den populære film “Frost”! Denne søde kjole passer perfekt sammen med en Anna-paryk. Kostumet omfatter en sød kjole, der er inspireret af Anna i “Frost”/”Frozen”. Kjolen har en vinrød satinkappe med en hvid pelsimitation foroven. Find kostumet hos Partyking.

Anna deluxe børnekostume

Anna Deluxe Børnekostume indeholder en kjole og en kappe. Kjolen er middellang og består af en sort og sølvfarvet top og en blå nederdel. Den øverste del har et midterparti af sort satin med det grønne blade og prikker i forskellige farver. På toppen er et guldbroderet bånd, der er formet som et v, et bordeaux satinparti og et trykt billede af Anna. Find kostumet hos Partyking.

Anna festkjole

Rigtig sød kjole inspireret af den flotte balkjole Anna havde på til kronings dagen med guld underdel og sort top. Find kjolen hos Temashop.

 

Anna Kostume

Fin kjole med søde detaljer. Sko medfølger ikke. Find den hos Eurotoys.

Anna frost kostume

Nu kan du blive genforenet med din søster i denne Anna-dragt, kendt fra Disneys succestegnefilm, “Frost”, så du kan hjælpe med at redde Arendal fra evig vinter. Dette er kort og godt den perfekte prinsessekjole til udklædningsfesten. Find Anna kostumet hos Coolstuff.

Anna børnekostume med musik

Lad dit barn indtage rollen som Anna fra den populære film “Frost” for fuld musik, idet denne fantastiske kjole både blinker og spiller den fine filmmusik. Tal om en rigtig drømmekjole! Kostumet inkluderer en lang kjole med en lyserød glitrende kappe, sort overdel og en blå nederdel med et flot blondestof. Kjolen har mange flotte detaljer såsom blomstermotiv forneden og et fint mønster på overdelen. Foran er der en spilledåse, der, når den aktiveres, afspiller musikken fra “Frost”-filmen, samtidig med de små lys blinker. Find kostumet hos Partyking.

Frost Elsa kostume til børn

Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne.

Er dit barn særligt begejstret for Elsa? Elsa udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Elsa kostume til børn:

Elsa kostume med musik

Du får her en udklædningsdragt på et helt nyt niveau! Denne smukke Elsa-dragt er ikke bare superfin, den har også små, blinkende pærer og kan spille musik fra filmen “Frost”. Kort sagt en drømmedragt!
Kostumet inkluderer en skinnende blå kjole med blondeærmer og smuk sløjfe. Kjolen kommer med mange fine detaljer, såsom motiver af snefnug forneden og fint mønster på overdelen. Foran finder man en spilledåse, som, når den aktiveres, spiller musik fra filmen “Frost”, samtidig med at de små pærer blinker. Find kostumet hos Partyking.

 

Elsa udklædning

Klæd frostprinsessen ud som Elsa i denne skønne kjole. Det fineste kostume med mange søde detaljer, som ligger op til flere timers leg. Sko medfølger ikke. Find kostumet hos Temashop.

Elsa kostume til børn

Klæd dig ud som prinsesse Elsa af Arndal iført denne smukke lyseblå kjole med print og flotte detaljer. Elsa har en overnaturlig kræft, der gør at hun kan forvandle ting til sne og is. Klæd dig ud som isdronningen Elsa iført denne smukke kjole. Pris 239,- Find hos Temashop.

Elsa kostume

Lad dit barn være Elsa for en dag, og lad alt det, som hun peger på, blive forvandlet til glitrende sne og is! Når hun er iført dette smukke kostume, som er blåt og sølvfarvet, kan hun lege, at hun har bygget sit helt eget ispalads. Er perfekt til Disney-kostumefesten, men kan naturligvis også bæres derhjemme, når legelysten overmander barnet. Elsa-kostumet omfatter en lyseblå kjole med et gennemsigtigt tyllag, som bærer et sølvfarvet tryk, der forestiller snefnug og iskrystaller. Find kostumet hos Partyking.

Frost deluxe børnekostume

Frozen er en meget populær Disney animationsfilm fra 2013, der handler om de to prinsesser, prinsesse Anna og prinsesse Elsa af Arendall. Anna er en helt almindelig pige, men Elsa har magiske kræfter og en dag går det grueligt galt for hende! Klæd dig ud som den smukke prinsesse Elsa i denne smukke kjole og bliv en del af Frozen universet. Pris 249,- find det hos Temashop.

Elsa kostume

Forvandl dig til snedronningen Elsa fra Frost og tag til udklædningsfest som en ægte Disneyprinsesse. Find Elsa kostume hos Coolstuff.

Elsa børnekostume

Denne utroligt smukke iskjole får alle til at falde for dig, ikke mindst Olaf, for han er jo lidt småforelsket i dig, er han ikke? Jo, det er han vidst!  Elsa Olafs Frozen Adventures Børnekostume er en superfin kjole som efterligner Elsas kjole fra Disneyfilmen “Frost”. Kjolen har en farvekombination af blå, lyseblå og hvid, og den har mange smukke detaljer og er superskøn at bære. Find kostumet hos Partyking.

Elsa kostume

Klæd dig ud som Elsa og flyt ind i dit helt eget isslot! Denne søde Frostkjole passer lige så godt til udklædningsfest som til leg. Isdronningekostumet består af en blå kjole med lange gennemsigtige ærmer, mens den forreste del er lavet af satin. Find kostumet hos Partyking.

Frost kostume med Olaf til børn

olaf-udkl_dning_2

Disney Frost Olaf kostume

Indeholder hvid overall med brune ærmer og hætte.Med dette sjove kostume kan du udklæde dit barn som Olaf. Mave, bryst og hætte er fyldt med fyld. – Find det her hos Temashop.

Indlægget Frost kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Frost kostume til børn

Comments are closed.