Frost kageprint

Skal der holdes børnefødselsdag med Frost tema, må der ikke gåes ned på Frost udstyr, særligt ikke med kagen. Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Frost kage med Frost kageprint.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

Frost kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!


7681 225x300 - Frost kageprint

Søde Frost muffins sukkerprint. Der er 16 stk Frost sukkerbilleder i hver pakke med 8 forskellige motiver. Mål: 3,4 cm i diameter. Find Frost muffins kageprint hos The Fairytale Company.

Skærmbillede 2019 10 18 kl. 22.50.12 1019x1024 - Frost kageprint

Frozen kageprint

Vaffelbillede lige til at putte på toppen af din Frost kage, når temaet gerne må passe til Disney klassikeren. Find det hos Kforkage.

frost kageprint - Frost kageprint

Frost kageprint

Kender du en der er fan af Frost så er denne kagedekoration perfekt. På en blå bund ses Olaf, Anna og Elsa omringet af snefnug og blomster. Dette kagepynt måler ca. 18.5 cm i diameter. Find kageprintet hos Vegaoo.

Skærmbillede 2019 03 05 kl. 01.14.20 - Frost kageprint

Frost kageprint

Denne kagedekoration er under officiel licens af Frost™ og har en diameter på ca. 20 cm. På denne kegadekoration ses de to prinsesser Anna og Elsa samt den søde Olaf.  Perfekt sukkerskive til at pynte kagen op til fest. Find kageprintet hos Vegaoo.

Skærmbillede 2019 03 05 kl. 01.16.59 - Frost kageprint

Frost spiseligt billede

Pynt din kage med stil! Denne kagedekoration er under officiel licens af Frost™ og har en diameter på ca. 20 cm. Påtrykt denne kagedekoration ses Elsa og Anna på en blåtonet baggrund. Perfekt til hurtigt at pynte en fødselsdagskage. Find det spiselige billede hos Vegaoo.

frost sukkerprint frost spiseligt billede - Frost kageprint

Frost sukkerprint

Dette flotte kagepynt er licenseret under Frost™ og Disney™ og måler 20 cm i diameter. Kageprintet er med Dronning Elsa og snemanden Olaf. Den er perfekt til at fuldende en flot fødselsdagslagkage! Find sukkerprintet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Frost kostume til børn

SE OGSÅ: Frost julekalender 2019

Indlægget Frost kageprint indeholder affiliatelinks