Frost kagefigur til Frost kagen

Har du en datter der er helt vild med Frost, så skal hun selvfølgelig have en Frost kage til den kommende børnefødselsdag. Lav nemt en Frost kage med en Frost kagefigur.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger. I 2019 får en længe ventet film premiere, nemlig Frost 2, som vi hos Alletiders Disney er sikre på vil tage ligeså mange pigehjerter med storm, som den første Frost film.

Kristoffer kagefigur til frost kage - Frost kagefigur til Frost kagen

Kristoffer kagefigur

Kristoffer er rensdyrhjælperen fra filmen “Frost”, som blev manges favorit. Her kan du erhverve ham som kagefigur, og dermed kan du med succes pynte kagen til eksempelvis den kommende børnefest! Find kagefiguren hos Partyking.

olaf kagefigur - Frost kagefigur til Frost kagen

Olaf kagefigur

Vi var mange, som elskede Disney-filmen “Frost”, uanset alder. Snemanden Olaf var en klar favorit hos mange. Nu kan du få ham som kagefigur, en nem måde at gøre kagen både spændende og indbydende på ved eksempelvis en børnefest! Ét er sikkert – han smelter ikke inde i varmen! Find kagefiguren hos Partyking.

anna kagefigur til frost kage - Frost kagefigur til Frost kagen

Anna kagefigur

Alle børn elsker Disney, og alle børn elsker kage, så hvorfor ikke kombinere disse to ved hjælp af denne flotte kagefigur, som ligner Anna fra den meget elskede film “Frozen”? Vi tør næsten love, at glæden over kagerne vil blive dobbelt så stor! Find figuren hos Partyking.

frost elsa kagefigur - Frost kagefigur til Frost kagen

Elsa kagefigur

jsxej83xo5ke3luygco - Frost kagefigur til Frost kagenEr dit barn vild med filmen Frost (Frozen)? Så er det nu du skal give dit barn den fedeste Elsa kage. Her skal du bare bruge denne Frost Elsa kagefigur på toppen. Nemmere bliver det ikke. Denne Elsa kagefigur er det perfekte stykke kagepynt! Elsa figuren har en lang flot kjole, som hun slæber efter sig. Find kagefiguren hos Kforkage.

disney frost kagefigur - Frost kagefigur til Frost kagen

Elsa kagefigur og pynt

Elsa Disney Frost kagefigur & pynt til din Frost fødselsdagskage. Lav et flot lyseblå kage – og brug dinne fine Elsa figur og tilhørerende pynt for et perfekt look. Find sættet hos Kforkage.

frost kagefigurer til frost kage - Frost kagefigur til Frost kagen

Frost kagefigurer

3 Frost kagefigurer – Elsa, Olaf & Anna, perfekt til dit Frost kageprojekt! Opfyld nem dit barns drøm om den vildeste Frost kage. Her kan du nemlig bruge de 3 kagefigurer m. Elsa, Olaf og Anna på toppen af kagen. Find sættet hos Kforkage.

SE OGSÅ: Frost kageprint

Indlægget Frost kagefigur til Frost kage indeholder affiliatelinks