Find Dory fødselsdag

Er temaet for den kommende børnefødselsdag Find Dory, altså en Find Dory fødselsdag, så må der ikke gåes ned på udstyr.

Historien om Find Dory starter et år efter det tidspunkt hvor Find Nemo filmen ender.

Hr. Rokke minder Dory om hendes liv før hun mødte Marlin og Nemo, og hun beslutter sig til at drage ud for at søge efter hendes forældre.
Marlin er først noget tilbageholdende men snart er både han, Nemo og Crush på vej til Californien sammen med Dory for at finde hendes forældre.
Snart bliver de jagtet af kæmpe blæksprutter og deres nye eventur er i gang.

Fin kreativiteten frem – så vil din Find Dory fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

Find Dory invitationer

Er temaet til børne fødselsdagen Find Dory? Så Inviter med stil til den store dag med disse invitationer. Dine gæster vil juble når de ser indbydelsen og vil se frem til et brag af en Find Dory fest. Find invitationerne hos Temashop.

Find Dory dug

Med denne Find Dory dug får du en flydende start på din opdækning af Find Dory festbordet.
Gør bordet ekstra fint med denne farverige dug med Dory og alle de andre søde figurer fra “Find Dory” filmen. Find dugen hos Temashop.

Find Dory tallerkner

Find Dory er en sød tegnefilm som de fleste børn elsker, så hvorfor ikke holde en Find Dory børnefødselsdag og glæd de mindste. Disse Tallerkner er helt perfekte til formålet. Find tallerknerne hos Temashop.

Find Dory krus

Til Jeres Find Dory fest, skal i naturligvis også have noget at drikke, og hvad er mere naturligt end at benytte disse Find Dory krus. Søde blå krus med plads til 200 ml og med farverne og figurerne fra den kendte Find Dory film. Find krusene hos Temashop.

Find Dory servietter

Pynt et flot fødselsdagsbord med disse fine Find Dory servietter fra den populære Disney film.På den ene side af Find Dory servietterne ser man Dory og Hank. På den anden side ser man Dory og Nemo. Find servietterne hos Temashop.

Find Dory slikposer

Hvis du holder Find Dory fest, og gerne vil give dine gæster et minde med hjem fra festen, kan du benytte disse Find Dory slikposer. Find Dory slikposer som er helt perfekt til guf og hyggetid til børnefødselsdagen, når skattejagten er overstået. Find Dory slikposer hos Temashop.

Indlægget Find Dory fødselsdag indeholder affiliatelinks

One thought on “Find Dory fødselsdag

Comments are closed.