Elsa kostume til børn

Der er vist ingen tvivl om at de to Frostpiger er et meget stort hit hos mange små Frost prinssesser og derfor er det da også den passende udklædning til fastelavn.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I år kommer en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Er dit barn særligt begejstret for Elsa? Elsa udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Elsa kostume til børn, uanset om du er på jagt efter Elsa kostume fra Frost 2 eller 1.

Skærmbillede 2019 12 04 kl. 21.46.21 - Elsa kostume til børn

Elsa kjole fra Frost 2

Med denne dragt vil du ikke kunne lade være med at briste ud i et “Let it gooo…” i ægte Elsa-ånd. Denne lyseblå prinsessekjole har et liv med metalfarvede snefnug, nederdel med glimmerdetaljer samt en kappe i organza. Gå til karneval i denne Elsa-kjole og se, hvordan hele karnevallet bliver forvandlet til Arendal. Find kostumet hos Coolstuff.

frost 2 elsa børnekostume - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa børnekostume

Tilbring din dag sammen med Elsa! Du kan tage af sted på eventyr, style hendes smukke hår eller holde et sjovt bal for alle dine venner! Genskab dine yndlingsscener fra den populære Disneyfilm eller find på dit eget juleeventyr med din nye dukke! Du får også en smuk kjole med, der matcher Elsas! Kjolen passer til børn mellem 4 og 6 år. Find kostumet hos Jollyroom.

Frost 2 Elsa lilla kjole - Elsa kostume til børn

Elsa lilla kjole

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Frozen 2. Klæd dig ud som Elsa i denne skønne, lilla kjole. Sko medfølger ikke. I pakken medfølger en satin kjole med glimmer detaljer. Find kjolen hos Eurotoys.

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 08.25.03 - Elsa kostume til børn

Elsa udklædning

Klæd frostprinsessen ud som Elsa i denne skønne kjole. Det fineste kostume med mange søde detaljer, som ligger op til flere timers leg. Sko medfølger ikke. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 09.33.05 - Elsa kostume til børn

Frost deluxe børnekostume

Frozen er en meget populær Disney animationsfilm fra 2013, der handler om de to prinsesser, prinsesse Anna og prinsesse Elsa af Arendall. Anna er en helt almindelig pige, men Elsa har magiske kræfter og en dag går det grueligt galt for hende! Klæd dig ud som den smukke prinsesse Elsa i denne smukke kjole og bliv en del af Frozen universet. find det hos Temashop.

 

Elsa kjole - Elsa kostume til børn

Elsa kjole

Føl dig som en rigtig Disney-prinsesse! I denne smukke kjole er det muligt! Alle har engang drømt om at være Elsa fra den populære film Frost. I denne smukke kjole kan du komme til næste kostumefest som prinsesse Elsa.
Disney Frost/Frozen Elsa Teen Kostume er et officielt licenseret produkt. Kjolen er lyseblå med smukt tryk og den tynde kappe med lange ærmer har skinnende snefnug på. Find kostumet hos Partyking.

elsa børnekostume - Elsa kostume til børn

Elsa børnekostume

Er din lille pige derhjemme helt vild med filmen “Frost”, og er Elsa yndlingskarakteren? Nu kan hun spille rollen som den søde snedronning Elsa med denne flotte dragt!
Elsa-kostumet inkluderer en lyseblå, glimtende kjole med mange fine detaljer. Kjolen er dekoreret med blinkende snefnug, et fint motiv af Elsa på maven og har ærmer af søde blonder. Der medfølger også en matchende kappe. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

Indlægget Elsa kostume til børn indeholder affiliatelinks