Elena fra Avalor kostume til børn

Har du en datter der er vild med Elena fra Avalor? Så er et Elena fra Avalor kostume til børn det oplagte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Der har i mange år været mange prinsesser på vores filmlærreder. De har danset, slået sig frem, elskede sig selv og lært alt om omsorg, medfølelse, og hvor vigtigt det er at være venlig. Elena fra Avalor er endnu en af de Disney prinsesser der har taget alverdens pigehjerter med storm.

En populær serie på DisneyChannel er historien om prinsesse Elena. Prinsesse Elena er en selvsikker og rar teenagepige, der befriede det fortryllede rige Avalor fra en ond troldkvinde. Med hjælp fra venner og familie må hun nu styre over riget som kronprinsesse, indtil hun er gammel nok til at blive dronning. Elena fra Avalor er et magisk eventyr om Elena og hendes vej mod at blive en modig, ukuelig og medfølende dronning.

Elena kostume er oplagt til både fastelavn, halloween, udklædning til fødselsdagen med Elena fra Avalor tema eller til leg i hjemmet. Vi har på Partyking fundet lidt forskellige bud på et smukt Elena fra Avalor kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.09.03 - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor børnekostume

Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Dette er et officielt licenseret produkt. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.13.01 - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Bor der en ondskabsfuld heks i jeres kvarter? Så er denne fine dragt perfekt til dit barn! Med den forvandles hun nemlig til selveste Elena fra Avalor som blandt andet er ekspert i at bortvise onde hekse.
Elena fra Avalor Balkjole Børnekostume inkluderer en rød balkjole med en yndigt flæse-krave øverst og flæse-detaljer på underdelen. På maven er der skinnende pailletter og fine blomstermotiver på skørtet. Der indgår også en matchende krone. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.15.08 - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Nu er det tid til at træde ind i Prinsesse Elenas Avalor og hoppe ned i en fantastisk skinnende kjole, der fuldt ud ligner en prinsesses! Med dette smukke outfit kan du være en prinsesse for en dag og hvirvle dig langt, langt ind i legens magiske univers. Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole i et satinlignende materiale med et billede af prinsesse Elena. Kjolen har fine detaljer såsom en hvid nederdel og blondedetaljer. Find kostumet hos Temashop.

elena fra avalor børne kostume - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Hvis Elena er dit barns favoritkarakter, vil dette kostume helt sikkert blive en succes! Kostumet består af en rød kjole med fine detaljer. Find det hos Temashop. 

SE OGSÅ: Merida kostume til børn

SE OGSÅ: Elena fra Avalor børnefødselsdag

Indlægget Elena fra Avalor kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Elena fra Avalor kostume til børn

Comments are closed.