Dumbo kostume til børn

Har du et barn der elsker Dumbo og ønsker at være klædt ud som sin yndlingskarakter? Så er et Dumbo kostume til børn lige sagen.

I disse år laver Disney live action udgaver af flere populære Disney film. Familiefilmen ‘Dumbo´er den seneste live action-version af Disneys klassiske tegnefilm fra 1941 om den flyvende elefantunge. Filmen fik premiere i Danmarks biografer 29. marts 2019.

Tim Burtons ‘Dumbo’ bygger videre på den historie der fortælles i Disneys animationsfilm af samme navn fra 1941. Eventyret om den flyvende cirkuselefant er tilbage.

I et cirkus hvor pengene har svært ved at løbe rundt, bliver en helt særlig elefant født. Den lille Dumbo har ører så store som ham selv, og der bliver gjort grin med ham fordi han ikke ligner en almindelig elefant.

‘Dumbo’ er instrueret af Tim Burton, der har været Oscar-nomineret 2 gange. Han kendes for sine unikke værker, bl.a. ‘Edward Scissorhands’ og ‘Alice i Eventyrland’ fra 2010, som var en live action-version af Disneys klassiker ‘Alice in Wonderland’ fra 1951.

Skærmbillede 2019 04 26 kl. 23.52.11 - Dumbo kostume til børn

Dumbo kjole

Lad dit barn stråle i rampelyset til fastelavn iført dette søde Dumbo kostume. Dumbo er en kendt og elsket Disney figur. Filmen var oprindeligt lavet som tegnefilm, men er blevet genindspillet som Spillefilm. Kostumet indeholder en fin kjole med masser af strut, puf-ærmer og Dumbo trykt på maven. Derudover får man også en fin hårbøjle der fuldender kostumet. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 04 26 kl. 23.56.01 - Dumbo kostume til børn

Dumbo heldragt

Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Du får her et Dumbo kostume i god kvalitet, Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre. Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på. Find kostumet hos Temashop.

Indlægget Dumbo kostume til børn indeholder affiliatelinks