Disney toilettaske til børn

På jagt efter en toilettaske til børn? Er dit barn også stor Disney fan, så er en Disney toilettaske til børn lige sagen.

De mindste i familien kan som regel godt lide at have deres egne udgaver af det de voksne har, som f.eks en børne kuffert til ferie eller overnatning hos bedsteforældrene eller en toilettaske til at have de få nødvendige ting de har brug for.

Og når der endelig skal vælges en børne toilettaske, så skal der da findes en i barnets smag og hvad er mere oplagt end en Disney toilettaske til børn?

frost toilettaske - Disney toilettaske til børn

Frost toilettaske til børn

Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Find den hos The Fairytale Company.

disney villains toilettaske - Disney toilettaske til børn

Disney Villains toilettaske

Denne praktiske Disney Villains toilettaske er perfekt at have med, når dit barn skal på overnatninger – fx koloni, skoleudflugter, besøg hos bedsteforældrene, rejser til udlandet, camping … eller bare til at holde styr på sagerne derhjemme. Den er udført i flotte lilla nuancer og har lynlåslukning. Find den hos Gucca.

Mickey mouse retro toilettaske - Disney toilettaske til børn

Mickey Mouse toilettaske

Denne praktiske Mickey Mouse toilettaske er perfekt at have med, når dit barn skal på overnatninger – fx koloni, skoleudflugter, besøg hos bedsteforældrene, rejser til udlandet, camping … eller bare til at holde styr på sagerne derhjemme. Den er udført i flotte hvide, røde og blå nuancer og har lynlåslukning. Find den hos Gucca.

minnie mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn

Minnie Mouse toilettaske

Med denne toilettaske vil du altid være sikker på at rejse med god stil. Tasken er inspireret af Minnie Mouse fra Disney universet, og den har en sløjfe på sig samt to museører. Toilettasken har en lynlåslukning. Find den hos Gucca.

minnie mouse retro toilettaske til børn - Disney toilettaske til børn

Minnie Mouse toilettaske

Denne toilettaske til børn er super praktisk og smart. Den er rummelig, så du kan have alle tingene med dig og så har den desuden et sødt design med Minnie Mouse på. Dit barn vil med sikkerhed elske denne toilettaske. Find den hos Gucca.

mickey mouse toilettaske sæt - Disney toilettaske til børn

Mickey Mouse toilettaskesæt

Dette Mickey Mouse toilettaskesæt er fyldt af en masse gode ting, som du kan få brug for, når du er ude at rejse eller på tur. Sammen med toilettasken får du: et håndklæde, et glas, en børste, en tandbørste og og to sæbe beholdere. Find sættet hos Gucca.

toy story toilettaske - Disney toilettaske til børn

Toy Story toilettaske

Dette super fine rejsesæt til børn indeholder alt det, som et rejsesæt skal indeholde. Derudover har sættet et sødt design med figurerne fra Toy Story på og sidst men ikke mindst, så er sættet også PVC-frit. Dit barn vil med sikkerhed elske dette rejsesæt! Find sættet hos Gucca.

disney dumbo toilettaske - Disney toilettaske til børn

Disney Dumbo toilettaske

Dette super fine rejsesæt til børn indeholder alt det, som et rejsesæt skal indeholde. Derudover har sættet et sødt design med Dumbo på og sidst men ikke mindst, så er sættet også PVC-frit. Dit barn vil med sikkerhed elske dette rejsesæt! Find sættet hos Gucca.

frost toiletaske - Disney toilettaske til børn

Frost toilettaske

Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Find den hos The Fairytale Company.

frost toilettaske til børn - Disney toilettaske til børn

Frost toilettaske

Tag yndlingsfigurerne med på tur i form af en Frost toilettaske til børn. Find den hos The Fairytale Company.

minnie mouse toilettaske til børn - Disney toilettaske til børn

Minnie Mouse toilettaske

En sød toilettaske fra Samsonite der er perfekt til den der elsker at rejse. Den er lavet i polyester og er dekoreret med Minnie Mouse’s sløjfe. Den er udstyret med en lynlås og et håndtag. Find den hos Jollyroom.

Se også: Minnie Mouse kuffert

Se også: Mickey Mouse kuffert

Indlægget Disney toilettaske til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

2 thoughts on “Disney toilettaske til børn

Comments are closed.