Disney prinsesser kageprint

Har du også et barn der er helt vild med Disney prinsesserne, så skal hun selvfølgelig have en flot Disney prinsesse kage til den kommende fødselsdag.

Skal der holdes børnefødselsdag med Disney prinsesse tema, må der ikke gåes ned på Disney prinsesse udstyr, særligt ikke med kagen. Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Disney prinsesse kage med Disney prinsesser kageprint.

Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney filmene. I Disney Prinsesser universet finder du f.eks. Ariel, Jasmin, Askepot, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og Snehvide. Disney Prinsesserne har hver især alt, hvad en pige har brug for at udleve prinsessefantasien. Alle skønne Disney karakterer med hver deres personlighed og særlige egenskab.

Disney prinsesser kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage du har bagt:

disney prinsesse kageprint - Disney prinsesser kageprint

Disney prinsesse kageprint

Smukke prinsesser. Lavet af velsmagende sukkerpapir og passer perfekt til en almindelig lagkage.Motivet kan bruges på fondant, marcipan, glasur, flødeskum og smørcreme. På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. Find kageprintet hos Hellebergs Kager.

disney prinsesse sukkerprint - Disney prinsesser kageprint

Disney prinsesse kageprint

Rundt spiseligt billede med Disney Princesser Ariel, Belle og Askepot. Med Disney prinsesse spiseligt papir, der er en slags usødet vaffeloblat, er det superenkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage! Find sukkerprintet hos Bagetid.dk

Disney prinsesser kageprint - Disney prinsesser kageprint

Disney prinsesser sukkerprint

k1wld1mgksj94jn3hc - Disney prinsesser kageprintSpiseligt sukkerprint med Disney Prinsesser – perfekt til fødselsdagskagen. Printet er lige til at putte på toppen af din prinsesse-temakage. Så mangler der bare gæster i prinsessekjoler, kagelys og gaver! Pynt en kage med dit barns yndlingsprinsesser: Snehvide, Askepot, Ariel og Belle. Find det hos Kforkage.

disney prinsesser sukkerprint - Disney prinsesser kageprint

Disney prinsesser sukkerprint

Spiseligt vaffelprint med Disney Prinsesser. Vaffelbillede lige til at putte på toppen af din Disney kage, når en prinsesse tema. Find det hos Kforkage.

SE OGSÅ: Frost kageprint

Indlægget Disney prinsesser kageprint indeholder affiliatelinks