Disney julefilm

Disney byder på en masse skønne eventyr der kan nydes af hele familien og gennem tiden af det da også blevet til en hel del Disney film. For mange hører der sig en tradition til at hvert år til jul, skal der ses Disneys årlige juleshow, der bliver sendt i tv. Kan man ikke nå at se det eller kan man bare ikke få nok af Disney i julen, så er der også lavet lidt forskellige Disney julefilm. Disney julefilm byder på et gensyn med flere af de kendte Disney figurer.

big - Disney julefilm

I Anders Ands Ønskejul har alle Disneyvennerne samlet syv herlige julegavermed masser af grin i, for hele familien. Vi møder for eksempel julemanden i hans værksted og følger ham juleaften hvor han rejser rundt og deler julegaver ud. Turen går videre ud på glatis, hvor Anders And, Mickey, Minnie, Pluto og Fedtmule, er på århundredets skøjtetur. Gå heller ikke glip af kampen mellem Anders And og Rip, Rap og Rup, i en af de vildeste og sjoveste sneboldkampe nogensinde! Køb her hos Gucca.

1096968255122170

Mickey fejrer jul i Andeby, byder på masser af gode grin og den er den perfekte julegave for hele familien! For første gang nogensinde træder Mickey Mouse, Anders And, Minnie, Fedtmule, Pluto og alle de andre venner nu ind i den tredimensionelle verden. Træk i vintertøjet og tag med til et snedækket Andeby, hvor du kan opleve Mickey, Anders And og Fedtmule, som du aldrig har set dem før! Mickey fejrer jul i Andeby, er tegnet i en helt ny stil, hvor alle dine Disney-favoritter kommer til live på en ny mageløs måde.

Du kan komme med når Minnie og Andersine skal løbe kunstskøjteløb og når Rip, Rap og Rup skal afsted til Nordpolen for at lave om på julemandens liste. Se også hvad der sker når Max præsenterer sin nye kæreste Mona, for sin klodsede far, Fedtmule. Det lykkes for Anders And at ødelægge julefreden for det halve Andeby, samtidig kæmper Mickey med Pluto, da han forsøger at pynte huset op til jul. Køb den her hos Gucca.

1193234017335101

Mickey redder julemanden. Gør slæden klar, spænd rensdyrene for og tag med Mickey Mouse og hans vennerud på alle tiders juleeventyr! Da julemandens slæde går i stykker på toppen af et højt bjerg, kommer Mickey og Anders And til undsætning.

I næste eventyr leger de alle sammen gemmeleg med verdens bedste til at gemme sig, nemlig Anders And! Og Fedtmule byder på en herlig historie, da han forsøger at bringe en vildfaren fugleunge hjem til sin mor i skoven. Se disse tre suveræne historier, og opdag at den allerbedste gaveer et godt kammeratskab.Åbn døren til Mickeys Klubhus og se denne herlige julegave for hele familien! Køb den her hos Gucca.
Indlægget Disney julefilm indeholder affiliatelinks

One thought on “Disney julefilm

Comments are closed.