Disney Frost papmaske

Det er godt at være sig selv, men nogle gange måske endnu bedre at være en anden. Hvorfor ikke prøve, hvordan det er at være en Frost-figur for en dag? Klæd dig ud med Disney Frost papmaske.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

Så er der noget at glæde sig til da Disney har bekræftet at der kommer en ny Frost film. Det betyder helt sikkert også at der i lang tid endnu vil komme nye spændende Disney Frost ting.

olaf papmaske 300x300 - Disney Frost papmaske

Olaf papmaske

Skift identitet hurtigere, end Superman kan nå at skifte tøj i telefonboksen, med en Olaf papmaske! Dette er en rigtig sjov papmaske, som er et must til børnefødselsdagen eller fester med et tema, der kredser om filmen “Frost” (“Frozen”). Masken er lavet af pap og har huller til øjnene samt en elastik, der holder den på rette plads. Find hos Partyking.

elsa papmaske 300x300 - Disney Frost papmaske

Elsa papmaske

Er det tid til Frost-fødselsdag, eller har du bare en klassisk ”bad hair day”? Nu kan du forvandle dig til den smukke Elsa på nul komma fem med vores enkle, men sjove papmaske! Find den hos Partyking.

anna papmaske 300x300 - Disney Frost papmaske

Anna Papmaske

Lækker papmaske forestillende Anna fra Disneys succesfilm “Frost.” Det rette look for dig som har en søster med magiske iskræfter eller til når der er temafest. Find den hos Partyking.

kristoffer papmaske 300x300 - Disney Frost papmaske

Kristoffer papmaske

Hjælp prinsesse Anna med at finde sin søster Elsa med denne maske på hovedet, som forestiller den fiktive karakter Kristoff Bjorgman i Disneys Frozen. Find den hos Partyking.

Se også Frost kostume til børn

 

Indlægget Disney Frost papmaske indeholder affiliatelinks