Cars kageprint

Skal der holdes børnefødselsdag med Cars tema, må der ikke gåes ned på Cars udstyr, særligt ikke med kagen. Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Cars kage med Cars kageprint.

I august 2017 ramte Disney pixar Cars 3 (Biler 3) Danmarks biografer og filmen blev hurtigt lige så populær som de tidligere Cars film.

Om Cars 3 filmen

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

Cars kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

cars sukkerprint til cars kage - Cars kageprint

Cars sukkerprint

Lav nemt et flot Cars kage. Flot motiv med Cars. Lavet af velsmagende sukkerpapir og passer perfekt til en almindelig lagkage. Motivet kan bruges på fondant, marcipan, glasur, flødeskum og smørcreme. På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. Find sukkerprint med Cars hos Hellebergs kager.

cars kageprint, cars sukkerprint, cars spiselige billeder, biler kageprint, mcqueen kageprint, mcqueen sukkerprint, mcqueen spiselige billeder, cars fødselsdag, cars fest, cars børnefødselsdag, cars fest, cars festartikler, cars kager, nemme cars kager, nemme cars muffins, alletiders disney

Cars kageprint

Med Cars spiseligt papir, der er en slags usødet vaffeloblat, er det superenkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig Cars kage! Find kageprintet hos Bagetid.dk

Skærmbillede 2019 10 18 kl. 22.56.27 300x296 - Cars kageprint

Cars sukkerprintk1wk0i2qqfn255mrq6f - Cars kageprint

100% spiseligt vaffel til at lægge ovenpå en kage. Den skønne Disney klassiker Biler (eller Cars) med Lynet McQueen & Sally er blevet printet med frugtfarve på en spiselig vaffel, så du kan lave den skønneste temakage til en Lynet-fan. Printet står super skarpt, så du nemt laver en vinderkage til en lille fan af Lynet McQueen. Find det hos Kforkage.

mcqueen kageprint 300x300 - Cars kageprint

Mcqueen kageprint

k1wk4k8q64r6j0fyopc - Cars kageprintDen skønne Disney klassiker Biler (eller Cars) med Lynet McQueen er blevet printet med sukkerfarver på en spiselig vaffel, så du kan lave den skønneste temakage til en Lynet-fan. Printet står super skarpt, så du nemt laver en vinderkage til en lille fan af Lynet McQueen. Find det hos Kforkage.

Skærmbillede 2019 03 06 kl. 17.50.48 - Cars kageprint

Cars muffins kageprint

16 mini sukkerdekorationer der er under officiel licens af Cars 3™. Dette kagepynt måler ca. 3.4 cm i diameter og forestiller den kendte Lynet McQueen fra Cars™. Disse kagedekorationer er perfekte til at pynte dine kager til en fødselsdag med Cars tema. Find dem hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

SE OGSÅ: Cars julekalender 2019

Indlægget Cars kageprint indeholder affiliatelinks

 

 

 

2 thoughts on “Cars kageprint

Comments are closed.