Askepot kostume til voksne

På jagt efter et Askepot kostume til voksne? Hvilken kvinde drømmer ikke om at være klædt ud som Disney-prinsesse for en dag?

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Til trods for at historien om Askepot har nogle år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Mangler du et flot Askepot kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine Askepot kostumer frem:

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.34.47 - Askepot kostume til voksne

Askepot kostume

Iført denne flotte kreation bliver du garanteret den mest lækre Disneyprinsesse til festen. Supplér gerne med et par lækre glassko. Det er nemlig vigtigt, at du “taber” en, når du går hjem, for ellers bliver det pokkers svært for prinsen at finde dig! Askepot-kostumet indeholder en lyseblå kjole med korte pufærmer og en puffet nederdel. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.38.40 - Askepot kostume til voksne

Askepot deluxe kostume

Hvem vil ikke gerne være smuk som Askepot, når hun skal til bal? Du behøver heldigvis ikke nogen magisk fe for at få fingrene i denne kjole, da den ligger og venter på dig, her på vores lager. Kostumet efterligner den lyseblå kjole, som Askepot har på, når hun tager til bal. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.40.59 - Askepot kostume til voksne

Disney Askepot kostume

Forvandl dig selv til en drøm af skønhed iført dette smukke officielt licenserede Askepotkostume fra Disney. Disney Askepot kostume indeholder en fantastisk blå kjole med pufærmer og mange detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.43.03 - Askepot kostume til voksne

Askepot kjole

Hvad er et bal på slottet uden Askepots flotte kjole? Askepot-kostumet inkluderer en lyseblå kjole med hvide detaljer. Der medfølger også et blåt hårbånd og et par hvide, lange handsker. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.44.43 - Askepot kostume til voksne

Askepot kostume til voksne

Hvis du altid har drømt om at forvandle dig til en vaskeægte Disneyprinsesse, har du chancen her og nu. Denne smukke kjole vil få dig til at ligne Askepot på en prik. Den blå kjole er inspireret af Cinderella-fortællingen fra Disney. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2019 12 14 kl. 21.00.52 - Askepot kostume til voksne

Luksus Askepot kostume

Mangler du et flot Askepot kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller Disney temafesten, så er dette kostume et godt bud. Kostumet består af kjole og halsbånd. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 12 14 kl. 21.03.18 - Askepot kostume til voksne

Askepot voksenkostume

Flot Askepot kostume bestående af kjole og halsbånd med mange fine detaljer. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney Prinsesser kostume til voksne

SE OGSÅ: Belle kostume til voksne

Indlægget Askepot kostume til voksne indeholder affiliatelinks