Askepot kostume til voksne

På jagt efter et Askepot kostume til voksne? Hvilken kvinde drømmer ikke om at være klædt ud som Disney-prinsesse for en dag?

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Til trods for at historien om Askepot har nogle år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Mangler du et flot Askepot kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine Askepot kostumer frem:

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.34.47 - Askepot kostume til voksne

Askepot kostume

Iført denne flotte kreation bliver du garanteret den mest lækre Disneyprinsesse til festen. Supplér gerne med et par lækre glassko. Det er nemlig vigtigt, at du “taber” en, når du går hjem, for ellers bliver det pokkers svært for prinsen at finde dig! Askepot-kostumet indeholder en lyseblå kjole med korte pufærmer og en puffet nederdel. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.38.40 - Askepot kostume til voksne

Askepot deluxe kostume

Hvem vil ikke gerne være smuk som Askepot, når hun skal til bal? Du behøver heldigvis ikke nogen magisk fe for at få fingrene i denne kjole, da den ligger og venter på dig, her på vores lager. Kostumet efterligner den lyseblå kjole, som Askepot har på, når hun tager til bal. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.40.59 - Askepot kostume til voksne

Disney Askepot kostume

Forvandl dig selv til en drøm af skønhed iført dette smukke officielt licenserede Askepotkostume fra Disney. Disney Askepot kostume indeholder en fantastisk blå kjole med pufærmer og mange detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.43.03 - Askepot kostume til voksne

Askepot kjole

Hvad er et bal på slottet uden Askepots flotte kjole? Askepot-kostumet inkluderer en lyseblå kjole med hvide detaljer. Der medfølger også et blåt hårbånd og et par hvide, lange handsker. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2019 12 14 kl. 21.03.18 - Askepot kostume til voksne

Askepot voksenkostume

Dette Askepot™ kostume til kvinder består af en kjole og en choker (sko ikke inkluderet). Kjolen er lyseblå, præcis som den smukker askepot har på. Kjolen er plisseret ved brystet og dekoreret med paillet-motiver på siden. Det nederste kjolen er dækket af et hvidt pailletslør. Chokeren har en ødelsten i midten. Find kostumet hos Vegaoo.

Askepot premium kostume - Askepot kostume til voksne

Askepot luksus kostume

Denne prinsessedragt til voksne består af en kjole, en underkjole, et pandebånd, en chokerhalskæde og et par handsker. Den glansfulde prinsessekjole er blå og har korte, puffede ærmer i stretch. Guldfarvede galoner pryder forsiden af kjolen ved brystet. Kjolen åbnes og lukkes i ryggen ved hjælp af en lynlås. Den hvide underkjole i tyl giver kjolen en smuk volumen, og en hård plastiktråd trækkes under underkjolens ring for at opretholde en god volumen. De lange handsker er hvide og dækker underarmen. Chokerhalskæden er et glansfuldt sort bånd med en hvid perle foran, der bindes i nakken. Som prikken over i’et indgår en krone i pallietter, der sættes fast i Pandebåndet i plastik. Dans natten lang til bal i denne vellavede prinsessekjole. Find kostumet hos Vegaoo.

 

SE OGSÅ: Disney Prinsesser kostume til voksne

SE OGSÅ: Belle kostume til voksne

Indlægget Askepot kostume til voksne indeholder affiliatelinks