Askepot kostume til børn

Er du også på jagt efter et Askepot kostume til børn? Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem.

Har du et barn der drømmer om at være klædt ud som Askepot? Så er et Askepot kostume til børn lige sagen til den kommende fastelavnsfest eller udklædning i hjemmet.

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Askepot kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.37.13 - Askepot kostume til børn

Askepot babykostume

Lad den lille være Askepot for en dag og tumle rundt i denne flotte prinsesseudklædning! Kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af hvid satin og lyseblå tyl. Den har korte pufærmer og en puffet tylkjole med hvide tekstilblomster. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.29.56 - Askepot kostume til børn

Askepot børnekostume

En blå kjole til en rigtig lille prinsesse. Denne askepot har både sølv detaljer og striber på kjolen samt lille sølv rose midt på. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.39.27 - Askepot kostume til børn

Askepot prinsessekjole

Askepot er alle pigers favoritprinsesse, så hvorfor ikke lade den lille være Askepot til næste udklædningsfest? Denne prinsessekjole kommer til at få en hvilken som helst mor og far til at smelte! Derudover sparer du faktisk musenes hårde arbejde, når det er dig, som har fikset kjolen! Den detaljerede kjole er fremstillet i polyester og har mange fine detaljer. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2019 05 19 kl. 15.16.19 - Askepot kostume til børn

Askepot børnekostume

Det fortryllende eventyr om en pige som så inderligt ønskede at være en prinsesse, gik en dag i opfyldelse da den gode kom og besøgte hende. Smukke hvide heste og et græskar som vogn. Det er sådan du ankommer til det store bal klædt ud som askepot på jagt efter sin drømme prins. Men HUSK at du skal være hjemme inden midnat! Find kostumet hos Temashop.

vendbar askepot kostume - Askepot kostume til børn

Lille Vendbar Askepot og Snehvide børnekostume

Til prinsesser der ikke kan bestemme sig, har vi dette smukke vendbare kostume. På den ene side bliver du forvandlet til den fortryllende Askepot i balkjole og på den anden side den smukke Snehvide. Til kostumet medfølger også en guld tiara. Find kostumet hos Temashop.

askepot vinterkostume - Askepot kostume til børn

Vinter Askepot Børnekostume

Smuk Askepot vinterkjole med mange fine detaljer på hele kjolen. Kostumet består af både kjole og en kappe. Find et par matchende sko og din Askepot er klar til at gå til fest. Find kostumet hos Temashop.

Askepot gallakjole - Askepot kostume til børn

Askepot gallakjole

Klædt i denne kjole, bliver din prinsesse klar til bal på slottet. Original Disney Askepot kjole i rigtig gallastil med masser af fylde. Kjolen findes i flere størrelser. Find den hos Sjov Hilsen.

Askepot kjole - Askepot kostume til børn

Askepot kjole

Flot og elegant Askepot kjole til børn, oplagt til årets fastelavn, fødselsdag med Askepot tema eller leg i hjemmet. Originalt licenseret Disney kostume. Kjolen findes i flere størrelser. Find den hos Sjov Hilsen.

SE OGSÅ Askepot kostume til voksne

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

Indlægget Askepot kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Askepot kostume til børn

Comments are closed.