Askepot kostume til børn

Er du også på jagt efter et Askepot kostume til børn? Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem.

Har du et barn der drømmer om at være klædt ud som Askepot? Så er et Askepot kostume til børn lige sagen til den kommende fastelavnsfest eller udklædning i hjemmet.

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Askepot kostume, se bare med her:

Askepot babykostume

Lad den lille være Askepot for en dag og tumle rundt i denne flotte prinsesseudklædning! Kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af hvid satin og lyseblå tyl. Den har korte pufærmer og en puffet tylkjole med hvide tekstilblomster. Find kostumet hos Partyking.

Askepot børnekostume

En blå kjole til en rigtig lille prinsesse. Denne askepot har både sølv detaljer og striber på kjolen samt lille sølv rose midt på. Find kostumet hos Temashop.

Askepot prinsessekjole

Askepot er alle pigers favoritprinsesse, så hvorfor ikke lade den lille være Askepot til næste udklædningsfest? Denne prinsessekjole kommer til at få en hvilken som helst mor og far til at smelte! Derudover sparer du faktisk musenes hårde arbejde, når det er dig, som har fikset kjolen! Den detaljerede kjole er fremstillet i polyester og har mange fine detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Askepot kostume

Skal din datter klædes ud som en vaskeægte Askepot? Man kan næsten høre og se de små mus og fugle springe rundt og danse, mens de synger med deres små stemmer, mens dit barn iklæder sig denne flotte prinsessedragt med tilhørende tiara. Dragten vil bestemt gøre udklædningsfesten til noget helt særligt for barnet! Kostumet består af en lyseblå Askepotkjole i satin samt en tiara. Glassko, musene og den magiske græskarkaret indgår desværre ikke i dette magiske og smukke sæt. Find kostumet hos Partyking.

Askepot børnekostume

Det fortryllende eventyr om en pige som så inderligt ønskede at være en prinsesse, gik en dag i opfyldelse da den gode kom og besøgte hende. Smukke hvide heste og et græskar som vogn. Det er sådan du ankommer til det store bal klædt ud som askepot på jagt efter sin drømme prins. Men HUSK at du skal være hjemme inden midnat! Find kostumet hos Temashop.

Lille Vendbar Askepot og Snehvide børnekostume

Til prinsesser der ikke kan bestemme sig, har vi dette smukke vendbare kostume. På den ene side bliver du forvandlet til den fortryllende Askepot i balkjole og på den anden side den smukke Snehvide. Til kostumet medfølger også en guld tiara. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Askepot kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Askepot kostume til børn

Comments are closed.