Ariel kostume til børn

Har du en lille prinsesse der drømmer om at være havfrue for en dag? Så er et Ariel kostume til børn den rette udklædning til den kommende fastelavn eller temafest.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af sammen navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet lidt forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn, se bare med her:

Ariel kostume til børn

Havet er dybt, og der finder man blandt andet Disneyprinsessen Ariel. Men når havfruen skal til kostumefest, byttes finnen ud med en kjole! I dette børnekostume kan du danse løs med alle landkrabberne! Find kostumet hos Coolstuff.

Ariel børnekostume

Den lille havfrue er eventyret af H.C. Andersen – og nu kan de mindste piger også klæde sig ud som den verdenskendte havfrue! Find kostumet hos Temashop

 

Havfrue børnekostume

Drømmer din datter om, at opleve livet under havets overflade, som havfruen Ariel? Med dette elegante kostume, kan din datter blive forvandlet om til en smuk havfrue og opleve en hel ny verden under vandet. Find kostumet hos Temashop.

Havfrue udklædning

Sødt havfrue kostume med tiara. Med dette kostume kommer din lille prinsesse hurtigt til at føle sig som den fineste havfrue. Find kostumet hos Eurotoys.

Havfrue kostume

Fint lyserødt havfrue kostume til børn. Hele kostumet er detaljeret med fine detaljer, nederste del af kostumet er formet som en havfrue hale. Find kostumet hos Eurotoys.

Havfrue børnekostume

Få opfyldt enhver piges drøm at være den smukkeste havfrue prinsesse. Indeholder kjole og hårbøjle. Find kostumet hos Temashop.
Indlægget  Ariel kostume til børn indeholder affiliatelinks