Ariel kostume til børn

Har du en lille prinsesse der drømmer om at være havfrue for en dag? Så er et Ariel kostume til børn den rette udklædning til den kommende fastelavn eller temafest.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af sammen navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet lidt forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn, se bare med her:

Ariel kostume til børn

Havet er dybt, og der finder man blandt andet Disneyprinsessen Ariel. Men når havfruen skal til kostumefest, byttes finnen ud med en kjole! I dette børnekostume kan du danse løs med alle landkrabberne! Find kostumet hos Coolstuff.

Ariel kostume til børn

Dybt nede i havet finder man Disneyprinsessen Ariel. Nu er hun dukket op til overfladen og er klar til at gå til kostumefest. I denne meget søde kjole har hun byttet finnerne ud med en smuk kjole. Perfekt til alle, som vil være prinsesse for en dag! Prinsesse Ariel Børnekostume indeholder en skinnende kjole i satinfinish med et portræt af Ariel på brystet og med mange fine detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Ariel børnekostume

Den lille havfrue er eventyret af H.C. Andersen – og nu kan de mindste piger også klæde sig ud som den verdenskendte havfrue! Find kostumet hos Temashop

 

Havfrue børnekostume

Drømmer din datter om, at opleve livet under havets overflade, som havfruen Ariel? Med dette elegante kostume, kan din datter blive forvandlet om til en smuk havfrue og opleve en hel ny verden under vandet. Find kostumet hos Temashop.

Havfrue kostume

Med dette kostume i form af en havfrueprinsesse vil dit barn føle sig som en fisk i vandet – uden at han eller hun behøver at få vand ned over hovedet. Den blå havfruedragt består af en lang, blålilla kjole med slørovertræk, som er dekoreret med blå finner og muslingeskaller. Find kostumet hos Partyking.
Indlægget  Ariel kostume til børn indeholder affiliatelinks