Anna kostume til børn

Har du et barn der er vild med Anna fra Frost, så er et Anna kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

Dejlige Anna, som er det stik modsatte af hendes søster Elsa. Elsa, der inderst inde virkelig ønsker at være tæt på sin familie, holder afstand for ikke at skade nogen, og hun overbeviser sig selv om, at hun kan lide det. Men Anna, hun løber hele tiden ind i nye farer og oplevelser. Ja, en modigere og fræk person er svært at finde! En rigtig god karakter at have som forbillede for børnene, der vil til kostumefest.

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), vil få premiere i november 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

Er dit barn særligt begejstret for Anna? Anna udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Anna kostume til børn:

Anna børnekostume

Tryl dig om til den modige Anna fra den populære film “Frost”! Denne søde kjole passer perfekt sammen med en Anna-paryk. Kostumet omfatter en sød kjole, der er inspireret af Anna i “Frost”/”Frozen”. Kjolen har en vinrød satinkappe med en hvid pelsimitation foroven. Find kostumet hos Partyking.

Anna deluxe børnekostume

Anna Deluxe Børnekostume indeholder en kjole og en kappe. Kjolen er middellang og består af en sort og sølvfarvet top og en blå nederdel. Den øverste del har et midterparti af sort satin med det grønne blade og prikker i forskellige farver. På toppen er et guldbroderet bånd, der er formet som et v, et bordeaux satinparti og et trykt billede af Anna. Find kostumet hos Partyking.

Anna festkjole

Rigtig sød kjole inspireret af den flotte balkjole Anna havde på til kronings dagen med guld underdel og sort top. Find kjolen hos Temashop.

 

Anna Kostume

Fin kjole med søde detaljer. Sko medfølger ikke. Find den hos Eurotoys.

Anna frost kostume

Nu kan du blive genforenet med din søster i denne Anna-dragt, kendt fra Disneys succestegnefilm, “Frost”, så du kan hjælpe med at redde Arendal fra evig vinter. Dette er kort og godt den perfekte prinsessekjole til udklædningsfesten. Find Anna kostumet hos Coolstuff.

Anna børnekostume med musik

Lad dit barn indtage rollen som Anna fra den populære film “Frost” for fuld musik, idet denne fantastiske kjole både blinker og spiller den fine filmmusik. Tal om en rigtig drømmekjole! Kostumet inkluderer en lang kjole med en lyserød glitrende kappe, sort overdel og en blå nederdel med et flot blondestof. Kjolen har mange flotte detaljer såsom blomstermotiv forneden og et fint mønster på overdelen. Foran er der en spilledåse, der, når den aktiveres, afspiller musikken fra “Frost”-filmen, samtidig med de små lys blinker. Find kostumet hos Partyking.

Indlægget Anna kostume til børn indeholder affiliatelinks