Anna kostume til børn

Har du et barn der er vild med Anna fra Frost, så er et Anna kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

Dejlige Anna, som er det stik modsatte af hendes søster Elsa. Elsa, der inderst inde virkelig ønsker at være tæt på sin familie, holder afstand for ikke at skade nogen, og hun overbeviser sig selv om, at hun kan lide det. Men Anna, hun løber hele tiden ind i nye farer og oplevelser. Ja, en modigere og fræk person er svært at finde! En rigtig god karakter at have som forbillede for børnene, der vil til kostumefest.

I år kommer en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Er dit barn særligt begejstret for Anna? Anna udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Anna kostume til børn, uanset om du leder efter Anna kostume fra Frost 1 eller Frost 2 filmen.

anna kostume fra frost 2 - Anna kostume til børn

Anna kjole fra Frost 2

Bliv genforenet med din søster i denne dragt som Anna fra Disneysuccesen ”Frost” og hjælp med at redde Arendal endnu en gang. Denne elegante kjole med høj hals har tryk, glimmerdetaljer, samt en aftagelig lilla kappe. Flot Anna-kjole til den, der gerne vil være prinsesse til karnevallet. Find kjolen hos Coolstuff.

frost 2 anna kostume til børn - Anna kostume til børn

Anna kostume til børn

Forvandl dig til Anna fra Disney-succesen ”Frost”. Sammen med din søster Elsa forvandler du hele karnevallet til Arendal. Denne elegante kjole i satin med høj hals har tryk, glimmerdetaljer, en 3D-perle på forstykket samt en aftagelig lilla kappe i velour. Flot Anna-kjole til den, der gerne vil være prinsesse til karnevallet. Find kostumet hos Coolstuff.

Frost 2 Anna guld kjole - Anna kostume til børn

Frost 2 Anna guld kjole

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Frozen 2. Klæd dig ud som Anna i denne skønne, gyldne kjole. Sko medfølger ikke.
I pakken medfølger en satin kjole med glimmer detaljer på top og nederdel. Bæltet der holder top og nederdel samlet har -ædelstens-detaljer. Jakken har et glimmer print. Find kjolen hos Eurotoys.

Anna frost kjole blå - Anna kostume til børn

Frost Anna kjole

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Olafs Frozen Adventures. Klæd dig ud som Anna i denne skønne kjole. Sko medfølger ikke. Find kostumet hos Eurotoys.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.35.07 - Anna kostume til børn

Anna børnekostume

Tryl dig om til den modige Anna fra den populære film “Frost”! Denne søde kjole passer perfekt sammen med en Anna-paryk. Kostumet omfatter en sød kjole, der er inspireret af Anna i “Frost”/”Frozen”. Kjolen har en vinrød satinkappe med en hvid pelsimitation foroven. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.37.28 - Anna kostume til børn

Anna deluxe børnekostume

Anna Deluxe Børnekostume indeholder en kjole og en kappe. Kjolen er middellang og består af en sort og sølvfarvet top og en blå nederdel. Den øverste del har et midterparti af sort satin med det grønne blade og prikker i forskellige farver. På toppen er et guldbroderet bånd, der er formet som et v, et bordeaux satinparti og et trykt billede af Anna. Find kostumet hos Partyking.

anna kostume med musik - Anna kostume til børn

Frozen Anna, musik børnekostume

Denne kjole gør dig ikke bare til Anne fra Frost, den kan også både lyse og spille musik. Find kostumet hos Temashop.

isprinsesse kostume til børn - Anna kostume til børn

Isprinsesse kostume til børn

Her er kjolen til alle, som vil prøve livet som en lyslevende isprinsesse. Med den kommer dit barn til at være en succes til kostumefesten og på hjemmebanne, og risikoen er stor for, at hun aldrig har lyst til at tage den af igen.
Isprinsesse Børnekostume giver dit barn udseendet som Anna fra den populære Disneyfilmen Frost. Kjolen er fremstillet i et glinsende stof med en overdel i sort, guld og lyseblåt og en smukt bølgende nederdel i mørkeblåt. Desuden toppes kostumes med en lille kappe i mørkerosa for et komplet udseende. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

Indlægget Anna kostume til børn indeholder affiliatelinks