Alice i Eventyrland kostume til børn

Har du en barn der elsker fortællingen om Alice i eventyrland? Så overrask hende med et smukt Alice i eventyrland kostume.

Alice i Eventyrland er en amerikansk tegnefilm fra 1951 produceret og udgivet af Walt Disney Productions er baseret på Lewis Carrolls bøger Alice i Eventyrland og Bag spejlet. Walt Disneys 13. Klassiker, Alice i Eventyrland er en fantastisk fortælling med mærkelige hændelser og tossede narrestreger.

Til trods for at Alice i Eventyrland efterhånden har en del år på bagen, er Alice stadig en populær figur. Alice i Eventyrland kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Alice i Eventyrland tema eller til leg i hjemmet.

alice i eventyrland kostume - Alice i Eventyrland kostume til børn

Alice i eventyrland kostume

Sødt lille kostume inspireret af Alice i Eventyrland med den lyseblå kjole og det hvide forklæde. På kjolen er der printet et billede af Alice. Match med hvidestrømper og ballerinasko for at fyldende looket. Find kostumet hos Temashop.

disney alice i eventyrland boernekostume kostymer licens kostumer - Alice i Eventyrland kostume til børn

Disney Alice I Eventyrland Børnekostume

Klassisk Alice i eventyrland børnekostume med Alice printet på fronten. Kostumet er oplagt til leg i hjemmet og årets fastelavnsfest. Find det hos Temashop.

Skærmbillede 2019 05 07 kl. 13.37.36 - Alice i Eventyrland kostume til børn

Alice kostume til børn

Drømmer din pige om, at blive klædt ud som noget fra et eventyr til fastelavn, så skal hun da selvfølgelig klædes ud som Alice, fra Alice i Eventyrland. Dette fine kostume, består af en lyseblå kjole med blondebånd og forklæde og pandebånd med sløjfe. Find kostumet hos Temashop.

Hjerterdame kostume til børn - Alice i Eventyrland kostume til børn

Hjerterdame kostume

HjerterDame kender vi fra Alice i Eventyrland. Vil du være HjerterDame til fastelavn, så ifør dig denne knælange kjole med hjerter i forskellige farver og bliv klar til, at slå tønden ned. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 05 07 kl. 13.41.52 - Alice i Eventyrland kostume til børn

Hattemager kostume til børn

Er du klar til at té dig lige så tosset som den skøre hattemager fra Alice i Eventyrland? Den skøre hattemager er noget for sig selv – han går bl.a. med en hat i størrelsen STOR og selve hans tøj er meget farverigt og fjollet! Find kostumet hos Temashop.

mad hatter kostume til børn - Alice i Eventyrland kostume til børn

Hattemager kostume til piger

Klæd barnet ud som Mad Hatter, også kendt som Den Gale Hattemager, fra filmen “Alice i Eventyrland”.
Kostumet inkluderer kjole med en gul overdel og lyserød nederdel med et skinnende blondestof. I midten af overdelen er der placeret et blåt og lyserødt ternet stof, som giver indtrykket af, at du bærer en skjorte under den gule jakke. Ved denne er der endda placeret et motiv af et ur. Der medfølger endda en krave med butterfly samt en høj hat. Find kostumet hos Partyking.

Indlægget Alice i eventyrland kostume til børn indeholder affiliatelinks