Aladdin kostume til børn

Bliv klædt ud som nogle af Disney mest ikoniske karakterer med et Aladdin kostume til børn. Iklædt et Aladdin børnekostume er du klar til en magisk fest.

Klædt ud i et Aladdin kostume til børn, er du klar til årets fastelavn, leg i hjemmet eller Disney Temafest.

Aladdin er en animeret spillefilm fra 1992 produceret af Walt Disney Feature Animation og udgivet af Walt Disney Pictures 25. november 1992. Da Aladdin udkom, tog filmen hurtigt verden med storm.

Disneys tegnefilm om Aladdin er lavet med inspiration, hentet fra samlingen af arabiske fortællinger, 1001 nat. Det samme har den danske digter Adam Oehlenschläger.

‘Aladdin’ er historien om den kække, småkriminelle Aladdin og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie, der har masser af romantik og en sund morale: Pas på med, hvad du ønsker dig, og bliv ikke grådig. Historien om Aladdin handler også om kærlighed og kampen for at vinde prinsesse Jasmins hjerte.  Jasmin vil kunne kontrollere sit liv, men hendes far vil allerhelst finde en ægtemand til hende. På samme tid udtænker den onde troldmand Jafar planer om at afsætte Sultanen for at selv styre Agrabah.

Aladdin tegnefilm har nogle år på bagen, blev i igen kult efter at Walt Disney lavede en filmatiseret udgave af eventyret. Den nye film Aladdin er en amerikansk film fra 2019 instrueret af Guy Ritchie. Filmen er baseret på Disneys Aladdin fra 1992. En spændende fortælling om den charmerende småtyv Aladdin, den modige og målbevidste prinsesse Jasmin og Ånden, der kan være nøglen til deres fremtid. Har du ikke set filmen, kan du finde den her hos Gucca.

Efter at Aladdin igen er blevet populær, er der blevet lavet en masse flotte bud på Aladdin kostumer, hvad enten du er på jagt efter Aladdin kostume, Genie kostume eller Jasmin kostume:

Disney Aladdin kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Aladdin kostume

Forvandl dig til en rigtig eventyrprins i denne karnevalsdragt til børn! Vind sultanprinsessens hjerte og befri festen for den onde Jafar. Og hvis du gnider rigtig grundigt på chipsskålen, kan du måske lokke en ånd frem, der giver dig tre ønsker! Perfekt karnevalsdragt til børn til halloween, fest eller når som helst, du gerne vil være lidt ekstra eventyrlig. Find kostumet hos Coolstuff.

Genie kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Genie børnekostume

Føl dig lidt ekstra magisk, når du forvandler dig til ånden i lampen fra Aladdin med denne karnevalsdragt til børn. Som et arabisk eventyrvæsen hentet direkte fra Tusind og en nat bliver du let festens midtpunkt, når du indfrier folks ønsker! Find kostumet hos Coolstuff.

Disney jasmin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Som den selvstændige prinsesse, du er, kan kun det bedste være nok. Med denne superfine karnevalsdragt til børn forvandles du til Aladdins store kærlighed Jasmine. Tilsammen befrier I Agravah og karnevallet fra den ondsindede troldmand Jafar! Find kostumet hos Coolstuff.

Prinsesse Jasmin kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Prinsesse Jasmin kostume

Glem Paris og Milano! Bazaren i Agrabah er stedet, hvor du finder det flotteste tøj til en rigtig prinsesse. I denne karnevalsdragt befrier du verden for den onde Jafar. Glem ikke at tage Aladdin og Ånden i lampen med dig. Tilsammen er I uovervindelige! Find kostumet hos Coolstuff.

Prins aladdin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Aladdin kostume

Hvorfor ikke lade dit barn klæde sig ud som den lille eventyrdreng Aladdin til næste udklædningsfest? Virkelig sjov dragt fra et af de mest kendte eventyr! Passer perfekt til slik eller ballade eller bare til at lege i derhjemme! Prins Aladdin Børnekostume indeholder trøje, vest, bukser, bælte og hat i polyester. Find det hos Partyking.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til børn

SE OGSÅ: Disney prinsesser kostume til børn

Indlægget Aladdin kostume til børn indeholder affiliatelinks